Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() syciu Opel Vectra B Kombi Poznań | 2005-12-09 18:28:52 Witam ja mam sekwencje i mialem filtr sportowy - prawda jest taka ze miedzy sportowym a zwyklym jest mala roznica w wejsciu na obroty ale tylko od samego dolu a potem zadna ale jezeli chodzi o spalanie to jest roznica - na pewno spalanie tobie nie spadnie. Po zalozeniu zwyklego mi spadlo - zrobilem test i wracam na sportowy ![]() |
![]() syciu Opel Vectra B Kombi Poznań | 2005-12-09 19:54:44 witam raz jeszcze, a ze tak spytam to jak sie i czym myje taki filtr sportowy? ja ma moj w gumowej obwodce a srodek jest z siatki drucianej z dwoch stron i w srodku jakis material - jak to umyc i sparwdzic czy jest ok? |
![]() Rafalb33 Honda Civic Coupe Jaworzno | 2005-12-10 10:14:48 NIe bede cie przekonywal ,ze nawet filtry z gornej połki przepuszczaja wiecej mikro zanieczyszczen od zwyklego papierowego.
Ale np.filtr taki jak ma syciu nie nadaje sie juz do niczego chyba filtr z siatki metalowej nie ma tam duzego zdjecia ale jest opis i chyba wystarczy... |