Dostalem Elite 1000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Lol dostalem cosik dziwnego co sie nazywa Elite 1000, ciekawe co za niespodzianki i moce przez to mam

Jestes na priorytetowej licznie urzystkownikó forum którzy siedza 1000 dni.
Mi zostało 19 dni do tego stanu

No to gratuluje prezes. widac ze pilnym klubowiczem jestes :>>

a gdzie takie dane mozna sprawdzic??

Cytat:
2005-11-09 17:02:55, USA1 pisze:
No to gratuluje prezes. widac ze pilnym klubowiczem jestes :>> a gdzie takie dane mozna sprawdzic??

tylko moderatorzy to widza
Ty masz 601 dni obecnosci na forum

Cytat:
2005-11-09 17:36:03, taz pisze:
tylko moderatorzy to widza Ty masz 601 dni obecnosci na forum

To zle jestes poinformowany.
Kazdy w PROFILU ma date rejestracji.

Cytat:
2005-11-09 18:13:53, zoom pisze:
To zle jestes poinformowany. Kazdy w PROFILU ma date rejestracji.

niedawno jeszze bylo tak ze normalny uzytkownik nie widzial daty rej. i ilosci postow

Cytat:
2005-11-09 19:40:22, taz pisze:
niedawno jeszze bylo tak ze normalny uzytkownik nie widzial daty rej. i ilosci postow

Jestem tu juz od 2003-10-19 czyli 753 dni na forum i zawsze tak było. Chyba że byłeś tu przedemna i dla Ciebie to jest "niedawno".
Pozdr.

Cytat:
2005-11-09 20:14:16, zoom pisze:
Jestem tu juz od 2003-10-19 czyli 753 dni na forum i zawsze tak było. Chyba że byłeś tu przedemna i dla Ciebie to jest "niedawno". Pozdr.

ehhhhhhhhh zoom [przeczytaj]

Taz, Taz ... statystyka ilości postów a statystyka dni na forum to jest co innego.
Kiedyś faktycznie było widoczne kto ile postów naprodukował ale później zostało to wyłączone, co wynika z tego co sam wkleiłeś. Natomiast licznik, który pokazuje kto ile przebywa dni na forum zawsze był i zawsze będzie.

Ja jestem "normalnym użytkownikiem" (dla niektórych "urzytkownikiem", prawda Skarap? ) i zawsze widziałem kto i jak dawno się zarejestrował oraz widziałem też ile już dni przebywa na forum. Widzę to także i teraz.

Jedyne czego nie widać to ilość postów wklepanych. Bo to rodziło chore rywalizacje.

Już chyba prościej nie da się wytłumaczyć.

Amen To zbyt glupi powod zeby sie klocic Panie TAZ... PEACE

Gratulacje Pingels,choc sam nie wiem czego

Normalnie forum ktsw tyle nawet nie istnieje. Kiedys poprostu mialem cos do powiedzenia gdzies i sie zarejestrowalem a po jakies 400 dniach powstalo tu forum KTSW

A wiem co to znaczy To znaczy ze teraz moje slowa zawsze sa glowna prawda, to znaczy ze jestem dla was forumowym masterem, idolem itp. To ja jestem tu racja

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-11-11 13:53:53 ]

No za 1 dzień bedzie następny elite 1000 w ktsw czyli CZUCZU

To już ten dzień

Yupii jestem elite 1000
Kto nastepny

Ja tam to sie niedoczekam potrzeba mi 2 razy tyle ile jestem teraz na forum pozdro

Mam nadzieję, że nie stanie się to dla coniektórych jedynym celem w życiu) Pozdrówka

Ani też, że jak już wreszcie dostaną ten tytuł to "obrosną w piórka".