| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-11-03 18:09:48 jak zwykle zanim zmienisz wszytko z listy zrób po prostu kopresję ...bo , może tylko uszczelniacze wystarczy....a to bez zdejmowania głowicy spora róźnica w kasie. nawiasem naprawde polecam wszytkim kupującym auto dobry zwyczaj robienia kompresji to więcej powie o silniku niz oglądanie czy gdzies nie cieknie ... |
Marek-B HF MEMBER hyundai pony 1.5 GLS Łochów mazowieckie | 2005-11-04 12:48:36 A ja miałem już poważnego stracha , gdy mój Pony bierze ok. 1 l na ok. 1200 km ![]() ![]() |
Daniello_ HF MEMBER Hyundai S-coupe Kielce | 2005-11-04 17:31:28 Ja mam dosc kiepskie zdanie na temat remontu silnika sam oddalem niby do dobrego zakladu silnik 2.0E cih (opel manta b) i po zaplaceniu 2tys zl (mialo nie wyjsc wiecej niz 1,5tys zl) na drugi dzien panewki zaczely wszystkie grac a warsztat umyl rece ze ja niby przegrzalem silnik nic tylko zyc w tym pieknym kraju!!! wuiec powaznie zastanow sie i sprawdz ten zklad czy poprzedni klienci sa zadowoleni lub badz przy remoncie i ostro patrz na rece!! |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-11-24 23:31:57 w dziale GIEŁDA MobiaS ma do sprzedania silnik MPi z Ponego napewno byście się jakoś dogadali z tego co wiem to silnik nie był u niego wymieniany z powodu awaryjnosci ale o tym to już sobie z nim na privie lub gg pogadaj |
Shogun12 Zabrze | 2005-11-28 18:50:25 Tak - powinno sie wymieniac wszystkie prowadnice, ale tu akurat byly w porzadku - za wyjatkiem tej jednej ( a wlasciwie polowki, bo reszty po prostu nie bylo ). |