Czy może schodzić powietrze?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zastanawiam się nad zakupem alufelg od poloneza, ale mają one jakoś dziwnie zaostrzone od środka ranty. Zaostrzyły się pewnie od wymian opon. Pytałem dzisiaj w dwóch zakładach wulkanizacyjnych jeden gość mówił, że takie zjechane ranty mogą powodować zchodzenie powietrza w drugim powierdzieli mi , że nie powinno schodzić. Miał ktoś kiedyś takie dziwne ranty?

Może własnie dlatego ktoś się ich pozbywa.

ciężko powiedzieć, najlepiej sprawdzić... może sie guma dopasuje do felgi jakimś cudem

No tak tylko takie założenie opon dla sprawdzenia to darmowe nie jest

zaloz detki i po sprawie

Cytat:
2005-11-29 21:40:23, aronus pisze:

no a ile może to kosztować z 10 zeta maksymalnie lepiej sparawdzic niż się poźniej martwić jak będą do bani , a jak ta opcja jest zła to proponuje dentki założyć i po bulu

Cytat:
2005-11-29 21:40:23, aronus pisze:

no a ile może to kosztować z 10 zeta maksymalnie lepiej sparawdzic niż się poźniej martwić jak będą do bani , a jak ta opcja jest zła to proponuje dentki założyć i po bulu

cale 4 zl za zalozenie opony srednio biora przeca nie trza wywazac.
pompujesz bierzesz wode pedzel , jedziesz po rantach i patrzysz czy schodzi. 30 min roboty

Cytat:
2005-11-29 21:45:15, Poochaty pisze:
zaloz detki i po sprawie

z ust mi to wyssales

No fakt z tymi dętkami to dobramyśl jest . Jeżeli chodzi o koszty zakładania opon to potem musiałbym te opony jeszcze ściągnąć bo w grę wchodzi malowanie tych felg i dlatego mi się to nieuśmiecha.

[ wiadomość edytowana przez: aronus dnia 2005-11-29 22:10:30 ]