Mieszek na ręczny (MKV)?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy do MKV (CLX- z tunelem środkowym) da się zamontować mieszek na dźwignię ręcznego? Jeśli tak to jak to zrobić?

Czyli się jednak nie da...

no to ide spać

DOBRANOC

ja se qpiłem na giełdzie w gliwicach piekny czarno czerwony za 18 zł jest troche kłopotu z zamontowaniem w prostokacie ale da sie ,tzra wyciagac wszystkie spinki .i najlepiej poznie po załozeniu mieszka pospinac pistoletem

Cytat:
2005-11-29 07:43:46, pioczel pisze:
ja se qpiłem na giełdzie w gliwicach piekny czarno czerwony za 18 zł jest troche kłopotu z zamontowaniem w prostokacie ale da sie ,tzra wyciagac wszystkie spinki .i najlepiej poznie po załozeniu mieszka pospinac pistoletem

no jasne. ALe to chyb apiszesz o dziwigni zmiany biegów... a mi chodzi typowo ro ręczy, gdzie orginalnie mieszka nie ma. Może ktoś ma jakies foto?

Przyznać się!! Ukogo takie coś widziałem....

widziales u mnie master to byl watek poprzedni liked garage i to bylo jeszcze w maju kiedy kupilem jessi da sie zalozyc bez problemu.... a znajac zycie, poprosisz mnie o fotki? moze byc z nimi troche ciezko.. bo zlozylem podlokietnik ale postaram sie

Cytat:
2005-11-29 12:59:15, liked pisze:
widziales u mnie master to byl watek poprzedni liked garage i to bylo jeszcze w maju kiedy kupilem jessi da sie zalozyc bez problemu.... a znajac zycie, poprosisz mnie o fotki? moze byc z nimi troche ciezko.. bo zlozylem podlokietnik ale postaram sie

czytasz w moich myślach

a ja już nawet chyba na kolorek się zdecydowałem

prawdopodobnie biało niebieski

Cytat:
2005-11-29 12:59:15, liked pisze:

ja tez poprosze o udostepnienei fotek