Ciebie też zasypało?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
możesz pomóc sobie tak

A tak w ogóle to jaka u Was sytuacja zimowa? U mnie śnieg śnieg i jeszcze raz snieg....

a u mnie malo sniegu , ale pod sniegiem niespodzianka
lodowisko

Zasypało przeokrutnie Oba samochody zasypało mi prawie po lusterka Ale co tam dało się odśnieżyć

Cytat:
2005-12-31 13:50:33, Norbi69 pisze:
Zasypało przeokrutnie Oba samochody zasypało mi prawie po lusterka Ale co tam dało się odśnieżyć

ja tez chce miec po lusterko zasupane auto

a moj mondi przezyl pierwsza zime w ciagu swego 11 letniego zycia no i drzwi mu se zamarzly hehe

w wrc troche mocno popadalo, ale ja i tak nie mam problemow z trakcja troche tylko zachodzi przy skrecie

heh ciekawe dlaczego....przeca poldy takie stateczne auta

Tylko że polonez Pitera to nie jest zwykły polonez... on jest jak chiquita hehe

Cytat:
2005-12-31 17:48:23, storm pisze:
Tylko że polonez Pitera to nie jest zwykły polonez... on jest jak chiquita hehe

Niom... prawie jak moj 132

Cytat:
2005-12-31 19:41:01, Quattro pisze:
Niom... prawie jak moj 132

a jezdzi jeszcze?

Mechanicznie igla jak zawsze

ale tej zimy nie pojedynkuje sie z sola... teraz juz stoi rozebrany i buda remoncik przechodzi

Cytat:
2005-12-31 17:18:14, Piter20 pisze:
w wrc troche mocno popadalo, ale ja i tak nie mam problemow z trakcja troche tylko zachodzi przy skrecie

Piter to kiedy Rędzin i odcinek OES-owy ???

Dość, że w Cz-wie kupa śniegu to go jeszcze dosypuje i zapowiadają intensywne opady
A na przyszły tydzień siarczysty mróz

U mnie pada od rana dosyc mocno....i jakos przestać nie ma zamiaru.

ja juz tam lubie taki swiezy zniezek jak sobie popada ... ale nienawidze mrozu i zamarznietych szyb od wewnatrz ... a juz zaraz biore szczote i ide odsniezac bo do pracy trzeba dojechac

Umnie też sypie,nie ma gdzie tego białego g...na wyrzucać,a dojazd do warsztatu musi być
A zapowiadają że ma być jeszcze gorzej
Całkowita załamka !!!

A jak juz o odśnieżaniu.... to u mnie w pracy jest małżeństwo...o 15tej wychodza i podchodzą do auta, żona bierze miotełke i zgarnia śnieg ze swojej części auta, spokojnie podaje miotełke mężowi i ten zgarnia śnieg po swojej stronie. Przyznam, że nieżle to wyglądało

Cytat:
2006-01-18 18:11:50, boowa105 pisze:
ja juz tam lubie taki swiezy zniezek jak sobie popada ... ale nienawidze mrozu i zamarznietych szyb od wewnatrz ... a juz zaraz biore szczote i ide odsniezac bo do pracy trzeba dojechac

No skad ja to znam. Ja mam ostatnio tak mam szyby zaparowane od wewnatrz ze rano jest skrobania a skrobania

Z odśnieżaniem aut nie mam problemu,pozbyłem się go budując trzystanowiskową wiatę (nieraz delikatnie kuperki autkom tylko przysypie )

Cytat:
2006-01-18 18:51:44, is155 pisze:
Z odśnieżaniem aut nie mam problemu,pozbyłem się go budując trzystanowiskową wiatę (nieraz delikatnie kuperki autkom tylko przysypie )

Fajnie... u mnie 4 auta i 1 garaz... nie na moje niestety