MotoNews.pl

[S] Rajdowy silnik oraz krótką skrzynię z CC 900Abarth

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Lada dzień będę rozbierał CC 900 Abarth...Na sprzedaż pójdzie oryginalny silnik RORALLY o mocy 64KM w bardzo dobrym stanie oraz skrzynka z krótkim przełożeniem 5,45 w stanie bdb. Istnieje możliwość sprawdzenia zestawu na CC. Ceny do negocjacji...

jakas orientacyjna cena silnika?czy to czasem znow ten ktory tak dlugo usilowal kupic Bart?

Na dzień dzisiejszy sprawa aktualna... Zestaw będzie wyjmowany w przyszłym tygodniu. Minimalna cena za silnik 1200zł. Skrzynia za 750 zł.

Tak, to ten silnik, co go kupowalem jakis czas temu, ale nie wyszlo
A, i z tego co wiem, silnik jest bez kompa niestety

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-11-24 23:30:19 ]

Bez kompa troche lipa Ja pogonilem silnik do Skindera za 1000 bez kolektora 4-2-1 wlasnie dla samego kompa. Ale skrzynia za 750 to jest dobra oferta, jezeli na prawde jest w stanie do jazdy. kazdemu KJSowemy CC/SC da kopa chyba ze driver nie umie biegow zmieniac...

Ja kupiłem cc z silnikiem abartha, po strojeniu u Ś ma 66km przy 7400 (limiter 7900 i 81nm Z dolotem i baranami Abartha do tego krótką skrzynie kałuży. Wiec sie orienuje w cenach, ale ten silnik bez baranów ikompa moze miec problem z tymi 64km!

Brak tylko Abarthowskiego kompa, zamiast niego jest komp z odpowiednio strojonym chipem, poza tym wszystko kompletne! Kolektor rurowy jest!

Cytat:
2005-11-24 23:53:58, yapko pisze:
Bez kompa troche lipa Ja pogonilem silnik do Skindera za 1000 bez kolektora 4-2-1 wlasnie dla samego kompa. Ale skrzynia za 750 to jest dobra oferta, jezeli na prawde jest w stanie do jazdy. kazdemu KJSowemy CC/SC da kopa chyba ze driver nie umie biegow zmieniac...

Hehe, ja ten silnik od Skindera kupilem w zeszla sobote

Odświeżam !

- silnik 900 Abarth - stan bdb - 1200zł
- krótka skrzynia 900 Abarth - 750 zł

Ponadto mam sporo części do Sportinga! Wałki, komputery, kolektory, części do sportu i seryjne, itp.

Info mp-rally@wp.pl