Quattro na wylocie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
to juz jutro... z lotniska w Bydgoszczy o 14.00 lece podbijac Irlandie... nie wiem co i jak z dostepem do neta wiec mowie wam...

Trzymajcie sie

za rok wracam

Powodzenia!

Powodzenia, 3m sie chopie!

powedzenia

powodzenia

Nie daj sie tam, szkoda, ze jutro, jak by to bylo pojutrze to moglbym Cie pozegnac machaniem z tarasu widokowego a tak to dupa

Cytat:
2005-11-08 16:27:07, Quattro pisze:
to juz jutro... z lotniska w Bydgoszczy o 14.00 lece podbijac Irlandie... nie wiem co i jak z dostepem do neta wiec mowie wam... Trzymajcie sie za rok wracam

Tobie to dobrze - rok z dala od drobiu...

Ech, chopie, troche Ci zazdroszcze. Powodzenia i obyś sobie poużywał, chociaz irlandki to szpetne (z uwagi na wczesną porę oraz możliwośc urażenie uczuć religijnych niektórych nie bęðę kończył) Powodzenia.

quattro, z wielkim smutkiem bede musial przezyc brak twojej usmiechnietej mordy na przyszlorocznych zlotach i brak tej namiastki kontaktu, jaka daje internet. trzymaj sie i uwazaj na siebie. bedziemy na ciebie czekac z utesknieniem! poruchaj cos za mnie i opowiedz jak bylo, hehe!

Powodzenia i do zobaczenia...za rok na którymś zlocie

Cytat:
2005-11-08 16:27:07, Quattro pisze:
to juz jutro... z lotniska w Bydgoszczy o 14.00 lece podbijac Irlandie... nie wiem co i jak z dostepem do neta wiec mowie wam... Trzymajcie sie za rok wracam

A weź spadaj....
Może spotkamy się w wakacje na wyspie

Cytat:
2005-11-08 21:16:50, PAGAN pisze:
quattro, z wielkim smutkiem bede musial przezyc brak twojej usmiechnietej mordy na przyszlorocznych zlotach i brak tej namiastki kontaktu, jaka daje internet. trzymaj sie i uwazaj na siebie. bedziemy na ciebie czekac z utesknieniem! poruchaj cos za mnie i opowiedz jak bylo, hehe!

mam obowiazki z uwagi na literke M, swiecaca sie jak czerwona latarnia na ulicy z holenderskimi burdelami, wiec bede staral sie pokazywac moja morde na forum tak czesto jak to tylko mozliwe

co do zlotow... z ulic Toronto znikam zarowno ja jak i 132 ktore idzie do gruntownego remontu

Ja o was nie zapomne.. wam zapomniec o mnie nie pozwole

P.S. Jose... zostawiam w kraju kobietke na ktorej mi zalezy

A wez zarob tyle $$$, zeby Twoje 132 bylo najpiekniejszym fiacikiem w Polsce

Wszystkiego dobrego!

Melduje sie z Dublina... jestem padly...

No proszę - gratulacje z powodu udanego transferu!

gratulacje szczesliwego dojazdu!
quattro, my tu mamy takie zadanie bojowe dla ciebie. dlugo zesmy sie naradzali w watku utajnionym przed toba i w koncu postanowilismy obarczyc ciebie pewnym bardzo odpowiedzialnym zadaniem. otoz polega ono na tym, ze musisz poderwac jakas ruda irlandke, ale nie byle jaka tylko tak do 24 lat i zeby sadlo nie zakrywalo jej cipy. po to jest ten wymog bysmy sie nie porzygali, jak zrobisz zdjecie cipie, bo kolega pisze magisterke, w ktorej porownuje roznice tonacji wlosow na glowie z tymi na pizdzie. my zas jestesmy ciekawi jak wyglada taka ruda cipa. spajk mowil, ze widzial ruda laske z kruczoczarnymi wlosami od pepka do dupy. a czy ty widziales taka, bo my nie. ja to w ogole zadnej rudej nie mialem. wiec teraz idz na miasto i wykonaj zadanie. wszak masz M przy nicku.

A co znaczy to M przy Nicku?

Cytat:
2005-11-10 09:55:10, Grzech pisze:
A co znaczy to M przy Nicku?

moderator forum na motonews....

nazwa klubu: Po godzinach
adres strony klubowej: http://motonews.pl
data przyjęcia do klubu: 2004-08-15 (453 dni w klubie)
obecny status w klubie: Bardzo Zły Moderator
(Very Bad Moderator)

[ wiadomość edytowana przez: robreg dnia 2005-11-10 10:12:53 ]

Powodzenia na obczyźnie!
A co do pracy magisterskiej i tezy Spajka, to się nie zgadzam. Zapczeczam na podstawie dwukrotnej wizji lokalnej, każda ruda ma rudą!