| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Julo Miłośnik FSO zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-12-05 15:21:23 Panowie (i Panie) potrzebuje helpa Mianowicie remont zbliza sie naprawde wielkimi krokami i mam taka sprawe.
Jako ze wytargac silnik rekami bedzie chyba dosyc trudno, to zwracam sie do Was z taka prosba czy tez pytaniem. Czy ktoś dysponuje może zurawiem? Potrzebował bym pożyczyc takie cudo przynajmniej na 1-2 dni. Sam bym oczywiscie przyjechal i odebral i odwiozl i oczywiscie odwdzieczyl sie w browarkach czy czym tam kto by preferowal. [ wiadomość edytowana przez: Julo_ dnia 2005-12-05 15:23:35 ] |
JerryP Miłośnik FSO Astra1,7CDTI, Fabia, ... Sulejówek | 2005-12-05 15:31:11 łatwiej kupić sobie wyciągarkę linową za ok. 75 zł i masz sprzęt na lata i wiele remontów. |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-12-05 15:35:23 my z Ojcem wybiliśmy szybkę w garażu przeżucilismy pasek klinowy nad drzwiami i wyciągarką z reduktorem wyciągnelismy |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2005-12-05 15:41:06
Trzeba ją jeszcze mieć gdzie przyczepić. Ja widziałem statyw do wyciągania silnika zrobiony ze starej huśtawki dla dzieci. |
Julo Miłośnik FSO zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-12-05 15:45:35 No wlasnie trzeba miec gdzie to wszystko pzyczepic.
Co do szybki - nie mam szybek w garazu
Co do metody Nikusa trzeba do tego jeszcze jakas solidna podpore. w sumie z tegop co rozumiem to to jest wlasnie dos w rodzaju zurawia, nie? Wiec takie cos by sie przydalo wlasnie. Wystarczylo by. No chyba ze ktos ma jakas inna kostruktywna teorie n/t wyrywania silnika bez zadnych dodatkowych sprzetow to chetnie wyslucham |
Julo Miłośnik FSO zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-12-05 16:50:16 w tym szalenstwie jest metoda. chyba zaloze topic "kupie rure" Dzieki. Ale tak czy siak jakby sie zuraw znalazl to by bylo gites ![]() |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2005-12-05 17:23:20
Do tej opcji lepiej mieć trzech kolegów - inaczej można się nabawić przepukliny lub uszkodzić kręgosłup. Nie żartuję. |