MotoNews.pl
3 Popierdzelilo ich. Koniec limitu lat aby isc do woja! (124468/229) - PT

Popierdzelilo ich. Koniec limitu lat aby isc do woja!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powalilo ich. Chca aby limit wieku pujscia do woja byl do lat 60
http://wiadomosci.o2.pl/?s=513&t=5069

idź do policji będziesz miał robote a do woja cię nie wezmą bo na szkółce odrabiasz.. haha wyobrażam sobie 60 latka z 20 latkiem ganiających po błocie z Kałachem

Jak niedawno bylem zaniesc zaswiadczenie ze studiuje to koles powiedzial zebym sie tak nie cieszyl bo od nowego roku ma wejsc ustawa, ze po studiach tez beda brac na 3 miesiace

Cytat:
2005-11-22 13:30:02, Grochu15 pisze:
idź do policji........

NIGDY!!!! na policjanta nigdy w życiu!!!!

Cytat:
2005-11-22 14:01:40, zoom pisze:
Jak niedawno bylem zaniesc zaswiadczenie ze studiuje to koles powiedzial zebym sie tak nie cieszyl bo od nowego roku ma wejsc ustawa, ze po studiach tez beda brac na 3 miesiace

to ci zle powiedzial bo beda mogli wziasc na pelen czas

Pojebane.

Rozmawialem w wku.
Nas to nie obejmie chyba po 2 roku studiów robi sie kurs ..
Po 3 roku idziesz na 5 tyfgodni do woja i rezerwa welcome to.

Nie przejmujcie sie chlopaki .... ja juz tam od 4 lat pracuje i nie jest wcale tak zle ...zapraszam ;D

Cytat:
2005-11-22 15:36:57, CZUCZU pisze:
Rozmawialem w wku. Nas to nie obejmie chyba po 2 roku studiów robi sie kurs .. Po 3 roku idziesz na 5 tyfgodni do woja i rezerwa welcome to.

super jak komus sie chce isc na 5 tygodni do woja. Ja tam na takie pierdoly nie mam czasu! PEACE

Cytat:
2005-11-22 14:01:40, zoom pisze:

to co prawo dziala wstecz????? chot to nigdy nie woiadomo przeciez to polska, tu wszystko jest mozliwe :////

A tak wielu chciałoby pracować w policji, straży granicznej, wojsku. Wojsko to nie tylko kopanie dołów i bieganie po błocie. A zalety sa oczywiśte, stała pensja, możliwości awansu, szybsza emerytura. Podejrzewam, że ponad połowa zatrudnionych to praca w biurach.

Ja nie mam nic przeciwko. 5 tygodni , przynajmniej nauczylbym sie sprzatac bo jak patrze czasem na ta borute w pokoju to mnie oslabia . A no i chuste fajna bym zafasowal