Prezentacja najnowszego Subaru Impreza STi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
odbyła się dzisiaj o 18stej u dilera Subaru w Krakowie, był Leszek Kuzaj, poopowiadal co nieco o minionym sezonie, generalnie bardzo spoko spotkanko. A nowa fura prezentuje sie o tak:

jak dla mnie zdecydowanie najladniejsze STi jakie do tej pory Subaru wypuscilo.

ostatnie sti bylo 16 razy ladniejsze z przodu. to to jak jakies dełu wyglada. tyl lampy troche ala lexus tylko po co?? e tam kicha.

Przod seatem zalatuje ;-p Ale w sumie fajnie... chyba sobie kupie

Patrząc na ten nowy model nie rozumiem na cholerę tak często zmieniają go z zewnątrz i to często na gorsze. Poprzednia była ładniejsza...

live zdecydowanie ladniej sie prezentuje budzi respekt

Najladniejsze było gt turbo (taki jakim jeżdzil po os-ach obserwator z pzm)

Orzesztyqrwajegomać, ale kaszana . Mi to wygląda jak połączenie Seata z BMW 5 E-60:

A mnie i tak najbardziej podobała się ta wersja:

Kolejne już coraz mniej, chociaż można się było przyzwyczaić ale ta ostatnia, pokazywana tutaj, powoduje u mnie lekki niesmak delikatnie mówiąc .

Bo ta była najładniejsza... szczegolnie z halogenami w zderzaku... Tak samo jak Evo VI było najładniejsze z miskow evo...

mi się w miare podoba a co do miśków to zdecydowanie evo6 no chyba że jeszcze mega kozackie było evo3 tzw enka od steca co jak nią mariusz jechał szła lepiej jak 95% ówczesnych agrup poruszających sie po oesach ale to właśnie była tzw stecowa enka hehehe

nie podoba mi sie ale i tak jest dla mnie najwspanialszym samochodem na świecie

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-11-25 23:45:15 ]

to fakt ze wyszedl niezly kundel... pomijam ze ten przod wyglada jak kundel dełu z kiją ale qrwa moglby chociaz pasowac do reszty auta... bleeee

Impreza to mój samochód marzeń, ale ten model to kiszka na chamca Z tyłu już lapmy a'la burżuj, jakaś lotka nad szybą, no skoda że taką formę przyjęli konstruktorzy. Zgadzam sie z Race'em - Subaru z jego fotki to najładniejszy model jaki kiedykolwiek wyszedł.

Nie no, patrze jeszcze raz już mniej trzeźwym okiem i nadal czuje się obrzygany ich interpretacją stylingu .

pomyłka i tyle, wogóle mi sie nie podobuje
wszystkie poprzednie były o wiele lepsze od tego.... czegoś
Wymiata pewno ładnie, ale wyglą to też ważna sprawa, tutaj to drugie zostało po prostu zje....

Mi sie tam podoba w WRC pewnie jeszcze nadmuchaja blotniki i bedzie jeszcze lepsza.

atrapa od seata swiatla od beemwu. ale chujnia. pierwszys subarak byl the best.

Jeszcze nie widziałem auta, które w wersji mocno rajdowej wygladałoby źle. "Pakiet WRC" to by chyba nawet takim wynalazkom jak Xsara Picasso czy nowa Micra pomógł . Chociaż przy dłuższym przyglądaniu się to auto może wydawać sie nieco śmieszne :

Więcej >> TUTAJ << i >> TUTAJ <<.

Co do STi to fajnie wyglada z góry:

BTW - co myślicie o tym:

I już Subaru zyskuje troche punktów za wygląd .

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-11-27 03:45:28 ]

Lancer Evo X jest (w przeciwienstwie do subaru) piekny jak dla mnie Widac ze nie bali sie stworzyc czegos oryginalnego. A imprzka wrc nie jest juz taka brzydka, ale i tak najbrzydsza z rodziny

brzydal
bardziej podoba mi sie Impreza dwie generacje starsza, chociaż obecny Lancer (nie ten najnowszy) nie jest taki brzydki.
Jednak gdyby stac mnie bylo na kupno i utrzymanie takiej Imprezy, to pewnie bym kupil Lancie Delte HF Integrale, albo jakies auto z lat 70-tych czy 80-tych.

No Rejs z góry to moze i wyglada fajnie ale jak czesto ogladasz sti z Góry??