Dylemat-sprzegło+docisk????1050 cm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Z powodu...ze wyraznie konczy mi sie tarcza sprzegła...
Pytam,z czego podjedzie do silnika 1050-50HP:
-tarcza sprzegła,
-docisk,
-łozysko oporowe.....
Podejdzie bardziej z silników 1.1.....czy 899 cm???
Prosze o pomoc.
pozdrawiam.

Chyba raczej ze sportinga ,ale nie jestem pewny ,jutro napisze konkretnie , jak bedziesz kupowal to poszukaj sprzegla firmy LUK ,bardzo przyjemne przeglo , mam docisk tej firmy w 900 ,pedal sam wpada w podloge i bardzo fajnie dziala.

Tarcza sprzeglowa 1050 127 ma rozmiar 127 - 181,5 czyli tyle co sporting cc.Docisk powinien pasowac , jedynie lozysko oporowe raczej nie bedzie pasilo.Caly komplet do sportinga dosc duzo kosztuje , jak chcesz to moge zapytac ile kosztuje cos normalnego do 127.

Cytat:
2005-12-07 17:09:47, mysza127 pisze:
Tarcza sprzeglowa 1050 127 ma rozmiar 127 - 181,5 czyli tyle co sporting cc.Docisk powinien pasowac , jedynie lozysko oporowe raczej nie bedzie pasilo.Caly komplet do sportinga dosc duzo kosztuje , jak chcesz to moge zapytac ile kosztuje cos normalnego do 127.

Spytaj sie jak mozesz
Iel kosztuje komplet(docisk,tarcza,łozysko)...A ile osobo kazda czesc....
Dzisiaj chciałem kupic to:KLIK
Moim zdanie pasowało by idealnie......ALe spózniełem sie o dwie minuty na koniec aukcji

zapytaj w pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjny bo wiele z nich ma dalej w ofercie sprzęgło do 127.a od cc prawdopodobnie nie spasuje,średnica podobna ale odsadzenia są inne.nie ma co kombinować

Komplet 240zl, w czesciach drozej:tarcza 140 , docisk 120 , lozysko 25 , czesci valeo lub jakies angielskie ale dobrej jakosci

to ja sie podepne pod to pytanie, lecz chodzi mi o sprzeglo do MK III 1,3 sport 75hp. Wie ktos z Was od czego podpasuje?

to ja sie podepne pod to pytanie, lecz chodzi mi o sprzeglo do MK III 1,3 sport 75hp. Wie ktos z Was od czego podpasuje?