MotoNews.pl

Tłumik km, kupić??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam okazję kupić tydzień używany tłumik KM. Może ma ktoś taki w swoim essim?? Będzie wizualnie pasował?? Chetnie posłucham waszych opini.
Pozdraiwam
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74722271

Cytat:
2005-12-08 19:48:32, Pikie pisze:
Mam okazję kupić tydzień używany tłumik KM. Może ma ktoś taki w swoim essim?? Będzie wizualnie pasował?? Chetnie posłucham waszych opini. Pozdraiwam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74722271

poszukaj opini. ale z tego co ja szukalem na tym i innych forach nie maja KM dobrych opini. Poprostu bardzo lubia sie z rdza

Właśnie przeszukałem te forum i wiele na temat właśnie KM nie znalazłem. Zaraz idę zmierzyć czy wogóle wejdzie mi w wycięcie w zderzaku bo tłumik ma 14cm szerokości
Może jeszcze inni koledzy się wypowiedzą??

no i pomierzone, wyciecie mam dokładnie na szerokość 14cm wiec końcówka tłumika raczej nie wejdzie. Pytanie czy pod zderzakiem ma sens montować i jak to wogóle będzie wyglądać z wycięciem nad tłumikiem.
Mam okazję tanio kupić więc kombinuję
może jakieś podpowiedzi??
dzieki i pozdrawiam

Jak go bedziesz kupowal to zapytaj czy nie dostaniesz gratis nausznikow

Aż taki głośny??

na poczatku nie, dopiero jak sie troche wypali to pokazuje co potrafi

może ktoś inny się jeszcze wypowie??ma ktoś w essim taki kształt?? wygląda to jakoś??
będę wdzięczny za odp. bo do jutra muszę się zdecydować

ja mam KM ale inferno (jest chyba głośniejszy, fote masz w profilu) ten owalny jest chyba cichy, sąsiad ma taki kształt ale nie jestem pewny czy to km i tego jego to prawie nie słychać, jest taki lekki pomruk, ja na twoim miejsu bym kupił zawsze to lepiej wygląda niz seryjny tłumik

właśnie mi nie zależy żeby był głośny, wolałbym lekki pomruk ale najbardziej to mnie interesuje czy wizualnie ten kształt pasuje do essiego. Wiem że albo będę musiał powiekszać wycięcie w zderzaku albo puścić go pod i czy to wogóle będzie pasować??chciałbym się dowiedzić zanim zacznę przy tym czarować

chłopaki pomóżcie proszę, dziś popołudniu jadę obejrzeć tłumik, będzie pasował taki kształt do essiego??i czy jest sens poszerzać otwór w zderzaku czy puścić go pod??
będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestię