Kable wysokiego napięcia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hello. czy ktoś zna numer katalogowy w JC kabli WN do Pony 1.5 91 rok gaźnik ?

zadzwoń to ci podadzą.

Też mi się tak zdawało... ale nie pasowały

Witam,
Zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie odpowiedzi na pytanie:
Jakie najlepiej zakupić kable wysokiego napięcia do HYUNDAI LANTRA z 1997 roku, silinik o pojemności 1.6, DOHC.
Czy lepiej kupić kable oryginalne i mieć przez pewien czas spokój (koszt 225 zł) czy też zakupić kable nieorginalne np. firmy JANMAR za kwotę 115zł, które chyba są parametrami zbliżone do oryginału.

Lub teź inaczej, polecacie kierując się swoim dotychczasowym doświadczeniem kable innych firm.

Pozdrawiam
Robert

Słyszałem ze kable janmor lubią "swiecic" w nocy i ze nie są ok! Ale to juz twój wybur! NGK sa dobre i polecane!

Niestety ale muszę potwierdzić niską jakość Janmorów. Kupiłem do Lantry 1.6 16V z 93' niebieskie kable Janmora, na których było napisane TRIPLE SILICON (model JP 107), a więc chyba wykonane w najlepszej technologii jaką dysponuje Janmor. Dodam że świece mam nówki NGK V-line. I co? PO DODANIU GAZU (BEZ ZNACZENIA LPG CZY PB95) ŚWIECĄ W NOCY JAK NEONY NA CAŁEJ DŁUGOŚCI. Idę w poniedziałek oddać, mam nadzieję że bez problemu sklep przyjmie ten shit. Zapłciłem ze zniżką 89 zł.

Witam,
Właśnie kupiłem kable firmy NGK za 155zł. Poki co (odpukać) nie mam do nich żadnych zastrzeżeń.
Za wszelkie porady w wyborze kabli z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Robert