Barbórka 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako że temat już był poruszany w innym temacie, to czas najwyższy założyć ten temat.

Każdy kibic rajdowy chyba już był na tej stronie
Jak widać szykuje się ciekawa rywalizacja a w dodatku wystąpi kilka starszych samochodów.

Jak co tydzień mam uczelnię ale cóż zrobić

Karowa jest o 17, więc będę,
Jak zwykle z Grzankiem pewnie się umówie na skarpie pod murem, najpóźniej o 16.

Jak wiadomo, jest jeszcze 2Xbemowo + cytadela i fajny os Żerań.
W zeszłym roku byliśmy na fajnej miejscówce (zaznaczona kólkiem)

Więc pewnie tak zrobie żeby być na żeraniu tak ok 9 już na miejscu

Jak ktoś będzie miał inne spotrzeżenia to niech tutaj się wypowie

[ wiadomość edytowana przez: Jojo dnia 2005-12-01 14:58:10 ]

Jojo lepiej Z Grzankiem bądźcie o 15.00 na Karowej Wiem co mówię

Żerań niezły oes, fajna trasa, jest parę ciekawych miejsc Polecam

wiem, na karowej nie pierwszy raz będę, wiem że 15 to dobra godzina, postaram się urwać z zajeć i ok 15 20 może będę

Zuch chłopak

Grzanek, czyli ja, to bedę najpóźniej, tradycyjnie o 15.00 wiadomo gdzie

widze Jojo, że polecimy jednak razem na Żerań

Ja obstawiam dolną beczkę Jak przyjadę na miejsce, to jeszcze park maszyn odwiedzę

ja na 100% wybieram sie na karowa i najprawdopodobniej takze na zeran

Ja jestem obowiązkowo.Miałem być jako mechanik-serwisant,ale nie wypaliło.Ale jutro pakujemy się w cieniasa z walimy z Poznania.Wraz z kolegą Urbim będziemy na Bemowie i Karowej(jeszcze nie wiemy gdzie czy na dole na beczce czy do góry).

Na Karowej, prawie jak co roku oczywiście będę. Kończę zajęcia o 15.00 a później beczka

Cytat:
2005-12-01 18:15:40, qbus125rally pisze:
Miałem być jako mechanik-serwisant,ale nie wypaliło.

Jakby Linde startowało z Admim bylibyśmy w ekipie...

Ja sie podczepie do Kilera - chłopak wie gdzie i kiedy

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Cytat:
2005-12-01 15:24:32, eFeSOwiec pisze:
Ja obstawiam dolną beczkę Jak przyjadę na miejsce, to jeszcze park maszyn odwiedzę

Możę spotkajmy się przy Poldku Zaleskiego?

Nie ma problemu Jak tylko znajdę Poldka Zaleskiego na Karowej

Winiar czym przyjedziesz na Karową?

Cytat:
2005-12-01 22:15:27, eFeSOwiec pisze:
Winiar czym przyjedziesz na Karową?

Jak to czym Borewiczem "C"
Bede też na żeraniu i może na cytadeli jak się wyrobię

Ja tez chce tam byc. Kto moze mi pokazac jak to dziala (to bedzie moj pierwsze raz)?

Cytat:
2005-12-02 07:05:48, hetman pisze:
Ja tez chce tam byc. Kto moze mi pokazac jak to dziala (to bedzie moj pierwsze raz)?

Możesz to jakoś doprecyzować? Chcesz wiedzieć gdzie najlepiej pojechać, gdzie stanąć na odcinku?

Cytat:
2005-12-02 07:05:48, hetman pisze:

najpierw to sie ubierz ciepło, bardzo ciepło. przybądżna kartowa nawet przed 15.
Przejdz pieszo całą trasę i wybierz odpowiadające ci miejsce.

Ale Hetman chce wystartować!!!

OFICJALNY KOMUNIKAT DYREKTORA RAJDU:

W zwiazku ze startem Krzysztofa Sawickiego w Rajdzie Barborka nastepuje co ponizej:
- Na kazdym z OSow wozy ratownictwa drogowego musza znajdowac sie w odleglosci od siebie nie wiekszej, niz 500m.
- W trosce o bezpieczenstwo kibicow, rajd zostaje zamkniety dla ogladajacych na zywo. W zastepstwie na trasie rajdu poustawiane zostana kamery, dzieki ktorym transmije przeprowadzi telewizja TRWAM.
- Ze wzgledu na bezpieczenstwo pozostalych zalog, Krzysztof Sawicki zostanie wypuszczony na trase rajdu godzine po przejezdzie ostatniej zalogi.
- Samochod zamykajacy wyruszy na trase rajdu godzine po starcie Krzysztofa Sawickiego.
- W trosce o zdrowie i zycie Rafala Martona, podczas rajdu zastepowac go bedzie Rafal "Dzizas" Malinski.
- W trosce o zdrowie i zycie pilota (mimo, ze to Dzizas) zabrania sie korzystania z foteli Sparco Sprint.
- Wyciete zostana wszystkie drzewa znajdujace sie w promieniu kilometra od trasy z kazdego z OSow oraz w odloeglosci 500m od tras dojazdowych.
- Kategorycznie zabrania sie wjazdu Krzysztofa Sawickiego do miasta Otwock!
- Wnetrze auta rajdowego prowadzonego przez Krzysztofa Sawickiego wypelnione zostanie przed startem pianka pouliteranowa w celu zabezpieczenia zalogi przed dodatkowymi obrazeniami.

Dalsze zalecenia dotyczace bezpieczenstwa podane zostana przez organizatora rajdu w terminie pozniejszym.

A tak na serio, to moze zlozymy wniosek do Kaczora o odwolanie Barborki, co???? Mysle, ze reszta zawodnikow sie poswieci dla tak szczytnego celu? Chyba warto!

Pozdrawiamy i dziekujemy za uwage,
Brygada ratunkowa wyciagajaca zaloge Sawicki/Staruch w rozbitego SCS po rajdzie Mazowieckim 2004. Dla przypomnienia kolega ten jadac jako zaloga organizatora (auto zamykajace rajd) jebnal w taki sposob, ze pilota trzeba bylo wycinac z samochodu. W wyniku wypadku obaj czlonkowie zalogi wyladowali w szpitalu. Po prostu chcemy uniknac podobnego, albo jeszcze wiekszego nieszczescia!
Jak wynika z naszych obserwacji Krzysio niewiele sie nauczyl, bo niedlugo po tamtym wypadku na Rajdzie Św. Krzysztofa wykonal podobna akcje... na szczescie tym razem zatrzymal sie kilkadziesiat cm przed slupem, po czym z promiennym usmiechem na twarzy wyladowal na mecie ze slowami: "Co? Mysleliscie, ze znowy pierdolne!!"

Cytat:
2005-12-02 10:18:42, KiLeR pisze:
OFICJALNY KOMUNIKAT DYREKTORA RAJDU: (...) ze slowami: "Co? Mysleliscie, ze znowy pierdolne!!"

ROTFL Skąd to wziąłeś KiLeR?