MotoNews.pl

[BR] [S] Cały malec 1.2MPi na części.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Sprzedam mojego malca na części. Wstępnie bym chciał żebyście mi napisali co byście chcieli, żeby wiedziec czy wogóle coś pójdzie z tego. Nadwozie ogołocone oddam za darmo pod warunkiem że nie wyląduje na złomie ! ! !

WIELKA PROŚBA ! ! !

Piszczie co byście brali w formei listy, żebym nie narobić zamieszania, czyli kopiujcie liste do swojego postu i dopisujecie się. Z góry dziękuję ! ! !

Podaje liste takich ważniejszych części, ale pamiętajcie że jest cały malec na sprzedaż, więc piszcie, pytajcie, walcie drzwiami i oknami

-Silnik 1.2 MPi w stanie idealnym 75 000Km - 1700zł z osprzetem

- skrzynia ze skody Rapid z flanszą ALU pod 1.1/1.2, tarczą sprzęglową, pompka sprzęgła, poduszkami i półosiami (półosie trzeba wydłużyć) - 350zł

- Amortyzatory BILLSTEIN zółto-niebieski, nówki, zdzierałem z nich ceny - 500zł

-wachacze tylne nowe fabryczne - 150zł

-blachy dokujące do szczęk tylne - 60zł

-szczęki FERRODO - 60zł

- bebny nówki - 50zł

- klocki Ferrodo do SC/CC 1.1 - 50zł

- tarcze BREMBO MAX - 120zł

- blachy od NItro do zacisków z SC - 20zł

-Zaciski z SC - 60zł

- TRIPODY do malucha nówki nie wyjete z pudełka - 180zł

- maglownica o przebiegu 2000km z Bis-a - 100zł

- zwrotnice z piastami - 50zł

- Zderzaki chromowane w DB stanie (minimalne wżery posiadają, ale po polarce prezentują się idealnie) - 120zł

- resor przeklepany na 5cm - 40zł

- FELGI KBS 7" z dwoma oponami DUNLOP SP sport 3000 (opony nowki) , dwie opony Bringstone raczej do spalenia - 900zł

CENY DO DOGADANIA SIĘ, IM WIĘCEJ BIERZESZ TYM MNIEJ PŁACISZ

TUTAJ podaje link do tematu pośięconemu malcowi, widac zakres prac z nadwoziem etc...

[ wiadomość edytowana przez: Qba745 dnia 2007-11-16 20:55:23 ]

[ wiadomość edytowana przez: Qba745 dnia 2007-11-16 21:39:00 ]

tripody ja bym chetnie zgarnal

napisałem na priva w sprawie skrzyni

Edit
Zaklepuje skrzynie do jutra do wieczora

"- skrzynia ze skody Rapid z flanszą ALU pod 1.1/1.2, tarczą sprzęglową, pompka sprzęgła, poduszkami i półosiami (półosie trzeba wydłużyć) - 350zł "

[ wiadomość edytowana przez: Dar00 dnia 2007-11-16 21:03:35 ]

Cały maluch za 6000zł, jest to 2/3 kosztów NOWYCH części do tego auta, nie wspominam o wkladzie pracy.

ten magiel z mocowaniami?

Chcialbym BILE i ewentulanie jesli jest taka mozliwosc sama flansze pod skrzynie rapida.

Już wiem wszystko. Nie zaklepuję, tylko BIORĘ.

" skrzynia ze skody Rapid z flanszą ALU pod 1.1/1.2, tarczą sprzęglową, pompka sprzęgła, poduszkami i półosiami (półosie trzeba wydłużyć) - 350zł "

magiel z oryginalnymi obejmami, ale bez mocowania do budy z FL'a. Magiel kupowałem nówke za 178zł. Magiel razem z gałkami.

Cytat:
2007-11-16 21:19:20, ANDRZEY pisze:
Chcialbym BILE i ewentulanie jesli jest taka mozliwosc sama flansze pod skrzynie rapida.

flansza idzie do Dar00, chcesz czy jesteś w 100% zdecydowany na bile? piszcie konkretnie, im szybciej będe mial liste zdecydowanych tym szybciej malec idzie w cześci. I nei zapominajcie o liście! ! !:

Dar00 - skrzynia ze skody Rapid z flanszą ALU pod 1.1/1.2, tarczą sprzęglową, pompka sprzęgła, poduszkami i półosiami (półosie trzeba wydłużyć) - 350zł "

AndrzeY - bile

Spawn_AD - tripody

[ wiadomość edytowana przez: Qba745 dnia 2007-11-16 21:29:33 ]

Poszedł priv w sprawie budy i bili

AndrzeY - bile

Spawn_AD - tripody

bartong44 - wahacze

AndrzeY - bile

Spawn_AD - tripody

bartong44 - wahacze

marcin126-szczęki FERRODO

jeśli vectropagus weźmei bude to wszystkie części hurtem ida na sprzedaż, wszystko w jego rękach

AndrzeY - bile

Spawn_AD - tripody

bartong44 - wahacze

marcin126-szczęki FERRODO

neo203 - maglownica

Juz potwierdzilem , biore Bile.

Pozdrawiam.

Tarcze kotwiczne do hamulcow z sc na przod plus zaciski i przewody - caly komplet w jakiej cenie bys puscil?

mam zaciski i tarcze kotwiczne, sprzedam za 90zł z wysyłką

[ wiadomość edytowana przez: Qba745 dnia 2007-11-16 23:19:31 ]

po wypłacie byłbym zainteresowany silnikiem

Wziołbym te blachy pod zaciski

Cytat:
2007-11-16 23:18:42, Qba745 pisze:
mam zaciski i tarcze kotwiczne, sprzedam za 90zł z wysyłką [ wiadomość edytowana przez: Qba745 dnia 2007-11-16 23:19:31 ]

Rozumiem, ze z klockami, czyli tarcz ekotwiczne do tych zaciskow, jarzma, zaciski, klocki, przewody i wysulka w cenie 80zl?

Zuraw