127 MK2 Sport

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zobaczcie co znalazlem na ulicy w Paryzu

To jest chyba najladniejsza wersja 127 , szkoda tylko ze nie czarna , tlumik chyba orginal , niedawno nawet widzialem gdzies byl taki do sprzedania.Mialem kiedys okazje taka ogladac w koloze czarnym i rowniez zachowana w oryginale,auto wygladalo profi,no i oczywiscie nie w Polsce .

grzesiek najladniejsza z mk2
naprawde zadki wiodok taka mk2 sport eh...u nas w rzeszowie jezdzila taka tyle czarna naprawde piekny samochodzik teraz juz jej nie spotykam nie wiem co sie z nia stalo

warto by taka miec....

Nie trez, moim zdaniem najladniejsza ze wszystkich wersji 127,nawet MkI mieknie przy czarnej MkII sport zachowanej w takim wygladzie jak na zdjeciach gigiego.

jak dla mnie najladniejsza jest mk1 ...

mk2 wyglada juz bardziej noramlnie jak wspolczesny samochod...
mk1 od razu sie rzuca w oczy jako klasyk

no ale kazdy to widzi inaczej, choc z moich obserwacji stwierdzam ze mk1 ma wieksze wziecie potem mk2 i na koncu mk3...

choc uwazam ze ladnie zrobiona mk3 jest ciekawa.. u nas jak na razie nie widzialem ladnej mk3ki, a moim zdaniem w przypadku mk3ki to jest tak ze jak jest zaniedbana poobdzierana i nie ma ladnych kapci jest brzydactwem ale jak tylko sie ja odpowiednio dopiesci to potrafila by zaskoczyc...

choc jak dla mnie mk1 ! i tlyko mk1

Z MkIII jest tak jak piszesz,MkI jest oczywiscie klasykiem , jest sztandarowym modelem 127 i nawet seryjny samochod jest ladny i ma swoj urok.MkII w wersji seryjnej jest brzydkie ,natomiast MkII sport w wesji seria jest bardzo ladne ,najladniejsze ze wszystkich modeli- takie jest przynajmniej moje zdanie.