Ja ci sie podowydurniam jeden z drugim ... ? :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ogladaliscie reklame hmm pewnej sieci komorkowej ... nipowiem jakiej bo chociaz ogladam ta reklame ze 100 razy dziennie to cos innego zwraca moja uwaga ... chodzi mi o reklame w ktorej pani nauczycielka na korytarzu chodzi sobie z dzienniczkiem i w pewnej chwili krzyczy .. ja Ci sie PODOWYDURNIAM jeden z drugim ... poczym dalej sobie rozmawia przez tel ...

Moje pytanie brzmi czy jest taki wyraz jak podowydurniac ? teraz w pracy zamias pracowac to szukamy kanalow na ktorych leci ta reklama i czekamy zeby posluchac jej dokladnie niezly ubaw mamy

niepowinno to byc raczej ja ci sie powydurniam jeden z drugim

wydurniac wydodurniac powydurniac powydodurniac ... juz sie gubie

Pozdrawiam

Hehehee reklama jest świetna... babka jest obłędna... a co do wyrazu, hmm wiesz że nawet nie zwróciłam uwage jak ona to mówi? Myslałam że "powydurniam" hehee No nic, muszę na nią zapolować i się wsłuchać

ja to mam lepiej
przedczzoraj siedzimy i piszemy test na 2 godzinach z polaka.
I nagle jak nauczycielka sie rozdarla zeby zejsc z parapetu i zamknac okno.
A tu nauczycielka od polaka zaczela sie smiac i powiedziala nam ze przypomniala jej sie pewna reklama
no i klasa wybuchla smiechem

Hahaha właśnie była ta reklama...babka chyba mówi "podawydurniam". Ale mniejsza z tym, takiego wyrazu i tak nie ma raczej Choć często mi się zdaża że mówię jakiś wyraz i ktoś się pyta "a co to?"

Cytat:
2005-11-25 19:23:46, storm pisze:
Hahaha właśnie była ta reklama...babka chyba mówi "podawydurniam". Ale mniejsza z tym, takiego wyrazu i tak nie ma raczej Choć często mi się zdaża że mówię jakiś wyraz i ktoś się pyta "a co to?"

hehehe też ją przed chwilą oglądałam niedość, że 2 kompy chodzą to jeszcze telewizor... w jednym pokoju

U mnie własnie lapek jest włączony , drugi komp , telewizor i jeszcze słucham wieży

Ponawydurniam ona mówi to tak to u nas słyszałam czasem

Cytat:
2005-11-25 19:34:41, storm pisze:
Ponawydurniam ona mówi to tak to u nas słyszałam czasem

nie mów ze znów ta reklama leciała , widze ze sledzisz ją uwaznie zeby wiedziec co ona tam mówi , ja jeszcze nie miałem okazji tej reklamy zobaczyc :/

Sterciu bo jak mnie coś nurtuje to nie odpuszczam łatwo hehee

haha czyli nie lubisz nie rozwiazanych zagadek

no ta reklama sie pojawila juz w takim razie po moim wyjezdzie

Hmm ok 2 tygodni chyba....jak na moje oko.

a nie chodzi o to przypadkiem, że niby nauczycielka (przyjmijmy, że języka polskiego) a mówi niepoprawnie

podobno jewst jakas mini afera wkolo tej reklamy jak wacalam ze szkoly to w radiu mowili ze nauczyciele sie buntuja

Cytat:
2005-11-25 20:54:53, saseta pisze:
podobno jewst jakas mini afera wkolo tej reklamy jak wacalam ze szkoly to w radiu mowili ze nauczyciele sie buntuja

to chyba mój wychowawca się buntuje za każdym razem jak wspominamy o tej reklamie to się palcem w czoło stuka

jakies tam stowarzyszenie nauczycieli napisało list/petycje do Krajowej Rady Radiofoni i Telewizji aby ta zainterweniowała

A mnie ona i tak się podoba

a ja bym chciał wkońcu trafić na tą reklame i ją zobaczyć

fajna reklama

Cytat:
2005-11-26 05:09:26, sterciu pisze:
a ja bym chciał wkońcu trafić na tą reklame i ją zobaczyć

tak z dobroci serca to ją chyba Ci nagram i mailem prześlę