Jak wyciagnać caly panel z pokretlami od nawiewu?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Moze mi pomozecie. chce wyjac panel z pokretlami od nawiewu bo zaroweczka mi padla. Mniej wiecej wiem jak go wyciagnac tylko nie wiem jak odlaczyc kable ktore sa do niego podlaczone. ja zrobilem to tak ze wyciagnolem radio, podwazylem ten caly panel i wyszedl...tylko....nie wiem gdzie szukac kostki z kablami....jak je odlaczyc....
dzieki
pozdrawiam

Jezeli padla Ci tylko zaroweczka to po co chesz go wyjmowac calego? Wejdz sobie w porady -> niebieskie zegary i tam jest napisane jak go wysunac - zarowki sa z brzegu na samej gorze. Dostep nie jest ciekawy, ale da sie wymienic zaroweczki, a pracy jest na pewno duzo mniej niz jakby chcialo sie go calego wyciagac

Zacznij od odłączenia linki znajdującej się w obudowie nad nogami pasażera, bo to ta linka trzyma "w kupie" cały panel.

godzine wczesniej juz kolega zalozy podobny watek..qzwa czytac mi forum uwazniej panel

Cytat:
2005-12-09 17:49:26, qbaj pisze:
godzine wczesniej juz kolega zalozy podobny watek..qzwa czytac mi forum uwazniej:

Weź się odwal... czytałem w takiej kolejności w jakiej czytałem i tak odpowiadałem. A jeśli papciak założył 2 tematy, to jemu należy się opier...l.

Cytat:
2005-12-09 17:55:33, piotr_ek pisze:
Weź się odwal... czytałem w takiej kolejności w jakiej czytałem i tak odpowiadałem. A jeśli papciak założył 2 tematy, to jemu należy się opier...l.

przeciez wlasnie jego opierdalam a nie ciebie no sorry nastepnym razem uzyje cytatu zeby bylo wiadomo do kogo sie odnosi

Cytat:
godzine wczesniej juz kolega zalozy podobny watek..qzwa czytac mi forum uwazniej

Qbaj wyluzuj bo na zawał zejdziesz!!!

Dz za rady, po zdjęciu linki to jest faktycznie dziecinnie proste