[126p] najnowszy patencik w rajdówce :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wszystko juz gotowe, jeszcze tylko filtr z węgla aktywnego musze zrobić i będzie git

Dobrze że się nie rzuca w oczy

dobrą komore gazową a raczej spalinową sobie zrobiłeś Fryzjer, teraz to bedziesz troche przytruty spalinami chodził

dlatego mowie ze juz majstruje filterek :]

do tego zaklej sobie przednia szybe ciemna folia do pelengo rezultatu

Cytat:
2005-11-25 19:46:58, Pat_kdb pisze:
do tego zaklej sobie przednia szybe ciemna folia do pelengo rezultatu

]
yyyy...ocb?

tam sie wrzuca monety ?

yebunny!!!!!!!!!!!
No to dołożyłeś do piece. Padłem na cycory i mnie teraz wszystko boli bo sobie pozrywałem nowe kolczyki z sutków.

dłuższej rury już nie było???
troche błąd zrobiłes bo trza było po dachu ja poprowadzic i tak, zeby ci na klate grzało

buahahhaaa
n/c

Cytat:
2005-11-25 19:59:43, bizer_trikolor pisze:
dłuższej rury już nie było??? troche błąd zrobiłes bo trza było po dachu ja poprowadzic i tak, zeby ci na klate grzało

no wlasnie tak poprowadzilem zeby sie dobrze przymocowala i nie latala na wertepach, generalnie patent sprawdza sie wysmienicie i jest 100 x wydajniejszy niz zwykle ogrzewanie

Ale debilizm,ktos Cie pobil ostatnio czy spadles moze z lozka na cos ostrego? no chyba,ze to dla jaj yo sorki.

Cytat:
2005-11-25 20:05:55, 3zeR_MDS pisze:
no wlasnie tak poprowadzilem zeby sie dobrze przymocowala i nie latala na wertepach, generalnie patent sprawdza sie wysmienicie i jest 100 x wydajniejszy niz zwykle ogrzewanie

ja nie pisze o klatce bezpieczenstwa tylko o twojej klacie. dziwny pomysl delikatnie mowiac.i bardzo hamsko to wyglada. moze samo rozwiazanie ogrzewania dobre by bylo, ale ta rura

Cytat:
2005-11-25 20:06:31, mufaz pisze:
Ale debilizm,ktos Cie pobil ostatnio czy spadles moze z lozka na cos ostrego? no chyba,ze to dla jaj yo sorki.

nie musi ci sie podobac. wazne zeby spelnialo swoje zadanie.

No bez jaj..........

juz nawet mlody czopek podsunal mi alternatywe filtra :]

No niestety jak Kaza napisał - komora spalinowa, no może jeszcze do tego olejowa. Trzeba było zostawić obudowę termostatu i z tamtąd bezpośrednio rurę wprowadzić do wnętrza.

Zdaje się, że Poochaty tak miał i działało rewelacyjnie - najwyżej sprostuje...

Cytat:
2005-11-25 20:19:00, dommel pisze:
No niestety jak Kaza napisał - komora spalinowa, no może jeszcze do tego olejowa. Trzeba było zostawić obudowę termostatu i z tamtąd bezpośrednio rurę wprowadzić do wnętrza. Zdaje się, że Poochaty tak miał i działało rewelacyjnie - najwyżej sprostuje...

no wlasnie mlody czopek mi to podsunal. poprowadze dodatkowa rure bezposrednio z cylindrow i mysle ze wyeliminuje przez to czynnik olejowo-spalinowy. jak sie z tym uporam zdam relacje. Gra jest warta swieczki bo ogrzewanko dziala rewelacyjnie i szybka nigdy zaparowana

a mnie się podoba komiczna technologia

teraz jeszcze musisz slonia zrobic do pasa przedniego, a co jak sie bawic to sie bawic