Zamówienia publiczne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś z klubowiczów zajmuję się może czymś takim, chodzi o tryb zapytanie o cenę?
Pozdrawiam
Tomasz

Ja mam troszkę do czynienia z zapytaniami bo takowe czasem dostaję
Ale nie jestem az tak biegly bo większośc zapytan to malutkie firmy porzebujące jakieś tam gadżety więc jak coś to looknij sobie ustawę z dn 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. Nr 19, poz 177)

Cytat:
więc jak coś to looknij sobie ustawę z dn 29 stycznia 2004r

Dzięki za troskę.
Od czytania ustawy już mnie od kilku dni głowa boli (dlatego mało mnie na forum ostatnio), a tu niestety chodzi o niuanse.
Pozdrawiam ciepło wszystkich esperomaniaków
W Bielsku-Białej zima już na całegoklik
a jak u was?

[ wiadomość edytowana przez: czytom dnia 2005-12-07 11:16:19 ]

A o co konkretnie Ci chodzi? Może bedę wiedział jak Ci pomóc.

czasem pisze SIWP'y i znam jakotako ustawę Zamówienia Publ. - wal pytanie, może coś poradzimy...

Cytat:
2005-12-07 08:44:59, czytom pisze:
W Bielsku-Białej zima już na całego, a jak u was?

Leje deszczem aż miło

chodzi o przetarg na dostawę zywności dla dps
do tej pory było w trybie zapytania o cenę, ale przy kierowaniu się ceną jako kryterium wyboru, to zauważyłem że za poprzednie lata dostawcy podawali ceny najgorszego badziewia żeby tylko przejść.
Chyba że jest jakaś szansa w SIZW, ale jaka?
Z konieczności dopuszczamy oferty częściowe, czyli są pakiety (pieczywo, mięso, warzywa, jaja, ryby etc)
Czy w SIZW podając wartość zamówienia poszczególnych pakietów muszę wyszczególnić cały asortyment, czy tylko najbardziej reprezentatywne artykuły (np truskawki które kupuje się parę razy w roku, trzeba o nich pisać)
O.K. to na razie tyle, bo lepiej poszczególne kwestie poruszać niż cały przetard opisywać
Pozdrawiam