Ile może kosztować naprawa??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ile może kosztować naprawa prawego rogu tylniego, ze wszystkim na gotowo. Bo mi dzisiej fadroma uszkodziła mojego ESSIEGO.Podajci chociaż przybliżoną cene bo ja nieumię tego ocenić niewiem co ile kosztuje. Nie mam swojego zdięcia ale miej więcej jak na zdięciu. Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI.

Napisz dokładnie co jest uszkodzone bo niestety nie mam ze sobą szklanej kuli a czarodziejski kot śpi...... czy to róg błotnika czy klapy też. Jeżeli błotnika to w zakeżności od wielkości wgniecenia i ceny za lakiernika koło 200 zł jak jeszcze klapa to będzie więcej, no i kwestia czy chcesz mieć malowany cały element jak mniewam czy tylko to co będzie do pomalowania po wyciągnieciu/wyklepania rantu.....
Pozrdo

malowanie za element to od 150 - 250 zł zaleznie od lakiernika...
plus jakies wyklepywanko....
Moze gość zrobi "wpyłkę" to będzie tańsze malowanie...
jak chcesz calosc malować to pewnie z 300zł
a jesli tylko fragment to może 100-150
ale to zależy od cen lokalnych :]

Cytat:
2005-12-07 19:43:56, Remarq pisze:
........... mniewam czy tylko to co będzie do pomalowania po wyciągnieciu/wyklepania rantu..... Pozrdo

to jest róg i klapa to co jest zaznaczone na czerwono głębokość rogu wgniecenia oceniam tak na 2-3 mm

Cytat:
2005-12-07 19:51:48, pinox pisze:
to jest róg i klapa to co jest zaznaczone na czerwono głębokość rogu wgniecenia oceniam tak na 2-3 mm

to powiem ci że przy sprzyjającym wietrze koło 450 zł jak nic ....... ale wkońcu masz sponsora więc głowa do góry

A same wyklepanie i zakitowanie bez lakierowania ile by kosztowało???????

Cytat:
2005-12-07 20:05:04, pinox pisze:
A same wyklepanie i zakitowanie bez lakierowania ile by kosztowało???????

jak u mnie to koło 80zł to już by było dosyć

Cytat:
2005-12-07 20:09:08, Remarq pisze:
jak u mnie to koło 80zł to już by było dosyć

do opolskiego to zadaleko to pewnie co bym przejechał to bym umie zrobił.

Cytat:
2005-12-07 20:19:06, pinox pisze:
do opolskiego to zadaleko to pewnie co bym przejechał to bym umie zrobił.

heh, a mówiłem, mu by zmienił to nieszczęsne województwo w profilu Pinox, Remarq jest CBRem i zapewne chodziło mu o Brodnicę

Cytat:
2005-12-07 20:21:51, masterostry pisze:
heh, a mówiłem, mu by zmienił to nieszczęsne województwo w profilu Pinox, Remarq jest CBRem i zapewne chodziło mu o Brodnicę

To pewnie nie chce zarobić Remarq że niby z opolskiego

[ wiadomość edytowana przez: pinox dnia 2005-12-07 21:35:49 ]

no i znalazłem blacharza jestem umuwiony na wtorek a zlakiernikiem na środe za bardzo niską cene na spota będzie już ok ESSI