Chcę założyć bilbord

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam noszę sie z myślą postawienia takiej właśnie reklamy na mojej działce kilka kilometrów od stalowej woli...

Np. coś takiego

Jak się do tego zabrać, czy dana firma której złoże propozycję może z własnej kieszeni zafundować mi taki bilbord czy najpierw musze takie cacko wybudowac a później wynajmowac firmom?
I drugie pytanie jakie są zyski z czegoś takiego jeżeli mam dość dobry punkt, wiem że np w Krakowie płacą bodajże 13zł za dzień bądź tydzień, a jak to jest na podkarpaciu?
Czy warto się czymś takim zajmowac wogóle?
Prosze o wasze doświadczenia

Pomysł niezły.

Tylko ideałem byłoby mieć kilka/kilkanaśie reklam

Co do ceny... Na pewno 13 zł dziennie

Ciekawi mnie ile kosztuje konstrukcja na początek

Cytat:
2005-12-11 11:50:53, teltom pisze:
Witam noszę sie z myślą postawienia takiej właśnie reklamy na mojej działce kilka kilometrów od stalowej woli... Np. coś takiego Jak się do tego zabrać, czy dana firma której złoże propozycję może z własnej kieszeni zafundować mi taki bilbord czy najpierw musze takie cacko wybudowac a później wynajmowac firmom? I drugie pytanie jakie są zyski z czegoś takiego jeżeli mam dość dobry punkt, wiem że np w Krakowie płacą bodajże 13zł za dzień bądź tydzień, a jak to jest na podkarpaciu? Czy warto się czymś takim zajmowac wogóle? Prosze o wasze doświadczenia

Tak na zdrowy rozsądek, firma musi mieć powtarzalne bilbordy coby plakaty pasowały. Poza tym, to oni decydują o lokalizacji, oświetleniu itp.
Tak więc pewnie jest to rodzaj umowy najmu gruntu + ew. podłaczenia do prądu. Tablica, montaż i demontaż po ich stronie.