MotoNews.pl
2 Opinie nt. nowej Elantry (5400/91) - PT

Opinie nt. nowej Elantry

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś może się podzielić ze mną opiniami nt. nowej Elantry ? Samochód mi się podoba i niewykluczone, że się na niego zdecyduję ale chciałbym znać jakieś opinie użytkowników.

Osobiście Elantra mi też się podoba, przód jest dość nijako wykonany natomiast tył jest mocny, masywny, no i wnętrze jest według mnie strasznie duże. Na http://www.witurb.iap.pl jest wiele zdjęć i opisów.

Zapraszam i Polecam Elantrę

Witold U.

a mnie sie nie podoba!mam Lantre ta przed ostatnia i jest napewno jest ladniejsza od nowej

oczywiscie ze poprzednia lantra jest sliczna !!!!!
ta nowa z wygladu to tragedia !!!!! zreszta tak jak nowy accent
ja akurat mam accenta z 1999r. i szukalem go po salonach w 2000r.
a wszyscy mi polecali tego kanciatego potworka !
zeby jeszcze w nim silnik poprawili lub wprowadzili na nasz rynek tak jak w niemczech 16V to moze bym go kupil ale tak
jest nieladny, jeszcze wersja 3D troche da sie znieść.
A poprzednia lantra to sliczne auto - szkoda ze Hyundai tak paskudzi teraz swoje auta - zreszta sami zobaczcie coraz mniej ludzi sie na nie decyduje
Kiedys tzn w 1995 jak wprowadzali accenta to byl to sliczny futurysztyczny ksztalt, malo ktora marka w owym czasie takie robila
moj kolega mawia ze accenta do 1999r wyglada jak nastepca tego nowego z 2000r i wyzej!!! i chyba ma racje
JA to samo powiedzialbym o nowej elantrze poprzednik lantry !!!
szerokiej

bombel zgadzam sie z Toba w 100%.Mam Lantre ta przed ostatnia i jest super!!najnowsza lantra jest brzydka i kanciasta! zawsze mi mowia znajomi ze jak za nimi jade gdzies w strasie to jakby amerykanski sportowy samoch ich gonil!!a wogole w ktora strona ta motoryzacja podaza??brzydka najnowsza lantra, brzydkie najnowsze renault megane, brzydka vectra, primera!!i tak mozna wyliczac! skad oni te kanty biora??
pozdrawiam