Uszkodzony gaźnik w fiacie 127 poj 1050 :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Drodzy klubowicze, moze sie orientujecie jaki inny gaźnik mogę wstawić do mojego silnika, by nie stracić na mocy ale i również aby nie wzrosło spalanie? Czy wogóle jest możliwośc wstawienia innego gaźnika?

Szukam rónież osoby, która ma do sprzedania oryginalny gaźnik do fiacika 127 o poj. 1050cm3.

Nieuchronnie zbliża sie gruntowny remont mojego silnika, więc jeśli ktoś posiada fajne książeczki odnośnie napraw 127'ki to poproszę o kontakt.
fantomas102@wp.pl

Pozdrawiam

moj chyba bedzie na sprzedaz - ICEV Webera. PIsze moze gdyz po regulacjiu zaczaelo autko palic w granicach 8 litrow. Wiec sprawdzeile pali gaznik od Tokiego i wtedy bede wiedzial co i jak

FanTomas102
W czym problem???Z tym gaznikiem??
Napewno z ssaniem
W 1050 były montowane albo własnie te webery 32ICEV 16/50,albo solex C32 TDI/4
Mam ten i ten....ale niestety nie na sprzedaz.....
Napisz co za problem masz z tym ganzikiem,a postaram sie jakos pomóc.
Pat_kdb
Twoj gaznik jest z ssaniem recznym-na linke.....
A te "nasze" maja automaty....i trzeba by linke ciganac

aha. cyzli moj icev nie jest tym icevem ktory wy macie;p

Mój gaźnik jest w opłakanym stanie Złamana jest jedna dźwigienka, górna przepustnica lata sobie jak chce..........i jeszcze na pewno coś sie znajdzie.

Ten silnik wyciągnąłem od dziadka ze stodoły i chcę go doprowadzić do stanu użytkwania, by później wstawić go sobie do mojego 126p.

Ten gaźnik nie nadaje sie do naprawy wiec szukam drugiego lub ewentualnie innego, który będzie pasował

do malca i tak by trza linke ciagnac;p

Mam na sprzedarz nowy gaznik z zastawy 1100 ,gaznik jest niekompletny , brakuje mambrany ,przejechal 100km.

Szkoda , ze nie kompletny. Na razie będę rozgladał sie za oryginalnym gaźniczkiem. Jak mi sie nie uda to na pewno odezwę sie Do Ciebie

Do osoby o mailu rally7@7rally.com - Dziwne ale nie mogę odpowiedzieć bezpośrednio na Twojego maila - wraca do mnie wiadomość w stylu "Problem z dostarczeniem twojej wiadomosci..."
Zapraszam na gg nr 4259086