VI runda Mistrza Tychów 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeszcze jest troche czasu do rajdu, ale czytając newsy na AZT natknałem sie na ciekawą informacje. VI runda MT odbędzie się 11 grudnia 2005... UWAGA (chyba nikt o tym nie wie ) na Torze Jazd Doświadczalnych Fiat Auto Poland.

Potwierdzenie:
Automobilklub Ziemi Tyskiej zaprasza na VI Rundę Mistrza Tychów , która odbędzie się 11 grudnia 2005 r na Torze Jazd Doswiadczalnych Fiat Auto Poland. Z uwagi na porę roku przyśpieszamy start pierwszego zawodnika na godz 10:30 . Przewidujemy trzy próby sportowe , oczywiście ciepły posiłek.

Mam nadzieje że to nie pomyłka... bo dla kibica lokalizacja rajdu w jednym miejscu jest sprzyjająca.

a to miala byc gdzie indziej ?

Mam nadzieję że toru nie odśnieżają i nie sypią po nim solą... Oby było duuuuużo śniegu

byle nie lodu bo moze byc kiszka :]

Heh ale problem w tym ze nadal tego toru Fiat uzywa do jazd testowych, no i poza tym z uwagi ze moga startowac zawodnicy o roznym przekroju umiejetnosci tor moze byc odsniezony...
ale to tylko moje przypuszczenia, nie byłem tam jeszcze w czasie zawodow w zimie... wiec moge sie mylic
sam nie przewiduje juz w tym roku startów ale chetnie przyjade na ogladare, lub jako service jak kumpel pojedzie...
oczywiscie wszystkim startujacym zycze zmrozonego srednio ubitego sniegu i duzych band snieznych

Ja bym chcial zeby bylo pelno sniegu. Co prawda nie jezdze zbyt dobrze po sliskim, ale najwyzszy czas sie nauczyc

jak dla mnie tez snieg rulez, ale wtedy to by sie przydal bardziej seryjny silnik i krotka skrzynka

co jak co, ale jak dzis zoabczylem pogode na tvenie to na tychy chyab nie przyjade bo sniegu to raczej na + owej temperaturze nie bedzie.

[ wiadomość edytowana przez: comar dnia 2005-11-27 21:55:57 ]

Na zakończenie V eliminacji organizatorzy stwierdzili, że kolejna będzie po śniegu - termin 11 grudnia jest wstępny i jeżeli nie będzie śniegu to podobno mają przesunąc.

W związku z tym odśnierzanie raczej nie wchodzi w grę i napewno bedzie po śliskim

no ja ale to jest polska, i snieg prawdziwy moze dopiero byc w styczniu albo i neiwiadomo kiedy

Cytat:
2005-11-28 07:46:24, comar pisze:
no ja ale to jest polska, i snieg prawdziwy moze dopiero byc w styczniu albo i neiwiadomo kiedy

Dokładnie, a poza tym musieli by chyba podać w sobotę wieczorem czy w niedziele się odbędą zawody hehe

przesuwanie terminu tylko po to aby był śnieg byłoby jednym wielkim nieporozumieniem!!! Moim zdaniem lepiej 11 grudnia pzeprowadzić ostatnią eliminacje -> w moim przypadku... zakończyć sezon -> zabrać się za przygotowania do przyszłego

Na bank bedzie 11-go bo nie ma juz w grudniu innego wolnego terminu Tydzien pozniej jest przeciez kjs nocny, no a w wigilie albo sylwestra nie zrobia przeciez rajdu

Cytat:
2005-11-28 18:44:48, bart322 pisze:
Na bank bedzie 11-go bo nie ma juz w grudniu innego wolnego terminu Tydzien pozniej jest przeciez kjs nocny, no a w wigilie albo sylwestra nie zrobia przeciez rajdu

A kto powiedział, że kolejna impreza ma być w grudniu?

PS
Może ktoś napisze coś konkretnego w imieniu organizatorów lub chyciaż postara się coś dowiedzieć u organizatorów bo jak narazie to chyba tylko moja wypowiedź jest oparta o wiarygodne źródło

No bo regulamin przewiduje VI eliminacji w 2005 roku, wiec musza zdarzyc przed koncem grudnia
Chociaz to jest AZT i wszystko moze sie zdarzyc

P.S.Jezeli strona internetowa AZT jest rzetelnym zrodlem, to zawody beda 11-go - www.azt.friko.pl/

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-11-28 22:58:00 ]

Coś od organizatora na czasie: "Impreza jest 11 grudnia , tak mamy podpisana umowe z Fiatem o TOR"

Czyli termin jednak zaklepany...

Na dzien dzisiejszy mysle ze powieksze grono fiata 126'650 w grupie N+
mysle ze niezaleznie od pogody, ale wszystko moze sie zdarzyc, jak kumpel bedzie mial czas to biore service z drugim kpl letnich kółek i 1 raz wystartuje na Fiacie...

a sniezyk zaczal sypac... oby sie tak utrzymalo i padalo padalo padalo to wystartuje i w tychach w ten weekend

Śniegu przybywaj!!!

No prosze wyglada na to ze byc moze bede miał nawet brede pozyczona na MT dzieki uprzejmosci Rallycage'a chyba ze on zdecyduje sie na start