Na jaki kolor pomalowac felgi ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witejszyn.
Pytanie - do koloru lakru Fiata jak w moim profilu na jaki kolor pomalowac by pasilo felgi ?? Dodam ze stalowe z okraglymi otworkami a nie jakies tam pomioty Bo sie nie moge zdecydowac - wybieram miedzy 3 kolorami - czarne, biale i czerwone

Anyone ??

biale lub czarne z bialymi rantami

ja proponuje sinopapusie albo zgniłokoperkowe... ewentualnie zółte w niebieskie telefony

tak na powanie to seryjny kolor proponuje... do kosci słoniowej białe niebardzo podchodza a czarne tez nie sa ostatnio trendi

czerwone

rozowe w kfiatuszki :]

sinokoperkowy róż

Cytat:
2005-12-08 20:19:23, Vyzn-R pisze:
ja proponuje sinopapusie albo zgniłokoperkowe... ewentualnie zółte w niebieskie telefony tak na powanie to seryjny kolor proponuje... do kosci słoniowej białe niebardzo podchodza a czarne tez nie sa ostatnio trendi

Seryjny to znaczy zardzewiale tak ?? Nie no ludzie troche kreatywnosci Widzial ktos juz taki kolor z jakimis felgami kolorowymi i jak to pasowalo ??

w profilu masz ******** cowpaki to po co chcesz fele malować??

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2005-12-08 23:11:21 ]
[ powód edycji: sie nie nauczy chyba ]

Srebrny lub siwy. Czarny wygląda paskudnie, biały trochę niebardzo będzie pasował do kości słoniowej, a jaskrawe kolory to oczywisty WT.

Maźnij na srebrno, pasuje do wszystkiego

lisu perkalikowy w krate - i zaden inny

Ee tam perkialikowy. Gówno z miodem rulezzzz

[ wiadomość edytowana przez: Smutny_Gizd dnia 2005-12-09 10:47:00 ]

Cytat:
2005-12-08 23:03:03, Try3ek pisze:
w profilu masz ******** cowpaki to po co chcesz fele malować?? [ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2005-12-08 23:11:21 ] [ powód edycji: sie nie nauczy chyba ]

True true podziwiam Twoja spostrzegawczosc Ale pytanie chyba oznacza ze zamierzam je zdjac i pomalowac felgi No ale skoro widze ze najbardziej pasownym kolorem jest srebrny ( z tego co piszeta ) to nie pozostaje mi nic innego jak kupic alusy takie co sie obracaja jeszcze jak sie zatrzyma auto

tylko biały. biały dobry na wszystko

Ja kości słoniowej miałęm felgi w tym samym kolorze - jako tako...

czarny - tragedia... ew. jesio czarny ze srebrnym/białym rantem...

a najlepiej to kup 2 puszki sprayu fluorescycjengo (czy jak sie tam to pisze) najlepiej zielony fluo...

tylko i wyłącznei na kolor złamanej róży

czarny mat

juz chciałem pisac ze białe tylko i wyłacznie ... ale widać są wyjątki ... daj srebrny ...

E no bez synsu jak srebrne to zostawiam kapsle

pomaluj je na seryjny fabryczny kolor, są odpowiednie do malowania felg lakiery. Na to chromowany dekielek i miód malina.
I lepiej z malowaniem poczekac do wiosny. Po co ma ci sól prace niweczyc.