Zabawy na palcu zabaw

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
>>LINK>>

jesli ktos wie jak sciagnac za dysk prosze o napisanie i podanie linka
Dlamnie koles ma jazdy zarabiscie wyscwiczony

to nowy rodzaj Extreme Sports, nazywa sie bodajze free running i mam o tym caly dlugi film jak biegaja, skacza irp

To sie nazywa "parkour" - nawet na poczatku pisze "Le Parkour" i z tego co wiem to wymyslili to w Anglii (ale moge sie mylic), a polega to glownie na skakaniu z roznych przeszkod i np pomedzy dachami budynkow.

edit:

Po ogladnieciu calego filmiku musze powiedziec, ze to jeden z lepszych jakie widzialem..

[ wiadomość edytowana przez: klr dnia 2005-12-22 16:02:34 ]

Cytat:
2005-12-22 15:55:44, klr pisze:
To sie nazywa "parkour" - nawet na poczatku pisze "Le Parkour" i z tego co wiem to wymyslili to w Anglii (ale moge sie mylic), a polega to glownie na skakaniu z roznych przeszkod i np pomedzy dachami budynkow. edit: Po ogladnieciu calego filmiku musze powiedziec, ze to jeden z lepszych jakie widzialem.. [ wiadomość edytowana przez: klr dnia 2005-12-22 16:02:34 ]

no chyba sie mylisz(tak mi sie wydaje) bo zaczęło sie to u francuzów, niewiem czy kojarzycie film Yamakasi? właśnie wielu ludzi po nim zaczęło sie tym interesować nawet u nas w stalowej jest grupka takich ludzi, skaczą oni na białych domach pozdro