MotoNews.pl
8 [s] Kubeł bimarco C (137525/0) - PT

[s] Kubeł bimarco C

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam do sprzedania taki wlasnie kubelek w bdb stanie jest czarny z 2 pasami przez srodek czerwonym i niebieskim

fotki beda w poniedzialek
cena 250pln do negocjacji

oprocz tego mam walek irreco 7 oddam za 80pln
i mala sportowa kiere maluchowa za 40pln

prześlij fotki wałka i jego parametry bo nie znam i w jakim jest stanie a kubełek wstępnie zaklepuje

To ja sie moze ustawie jako drug w kolejce na kubel. Moge odebrac osobiscie w razie czego... ale czekam na fotki

Pozdr.

jak bede w poniedzialek w robocie porobie fotki
a walek moze przejechal z 5000km

oto fotki zrobione na szybkiego

no a co z tym wałkei bo na fotkach to nic nie widać jest cały w oleju powiedz coś onim jak sie na nim jeździl spalanie od ilu ciągnie potrzebuje wałek na miasto i kręciołki

juz pisalem w temacie ktory zalozyles ze:
Cytat:
no z tego co pamietam jak jezdzilem na irreco 7 to krecil dopiero od 3500 ~ 3700 a maxymalne obroty silnika wynosily 7300 spalanie ciezko powiedziec zalezy od dlubniecia gaznika i dolotu ja jezdzilem na dyszach 117 i 190 rurka f-8 no i na dolot nie wystarczy rurka od 600 musi byc cos o wiekrzym przekroju spalanie w miescie ok 7l na KJSie troszke wiecej napewno powyzej 10l

tylko nie dodalem jednej rzeczy koles od ktorego kupilem ten walek mowil ze da sie obnizyc ciag zeby jechal od 3000 ale musisz zastosowac strume dolotu i wydechowa

tyle w sumie na temat tego walka

no to chyba rezygnuje z tego wałka bo ja potrzebuje na misato a to 3,5 to troche za wysoko sam powiedz bo jeździłes
A ile jesteś wstanie spuści na kubełku z pasami napisz na priv

Kubełek jest wolny

Prosze o nastepujace informacje dot. kierownicy:
- typ wieloklinu
- srednica zewnetrzna
- odsadzenie (grubosc naby)
- naba fabryczna czy samorobka?
- koszty wysylki
- czy ma klakson?
- czy ma bolec do wylaczania kierunkowskazow?
- czy cena podlega negocjacji?
- czy ma jakies uszkodzenia niewidoczne na zdjeciach?

kiera pasuje na wieloklin z kaszla standard czyli nie ten drobny co w el
srednica ok 32cm ale jutro sprawdze i napisze
naba samorobka ale robiona przez spawacza i tokaza
koszt wysylki musial bym sie dowiedziec
niema klaksonu ale ma bolec do wylaczania kierunkow
a uszkodzen z tego co wiem niema chyba ze lekkie pekniecia poszycia kiery sa uszkodzenaimi
cena raczej slabo do negocjacji

Wstepnie zaklepuje kiere. Ostateczna odpowiedz dam po poznaniu a) odsadzenia b) srednicy c) koszow wysylki.

średnica kiery 31cm
długość naby 6cm
osadzenie (jeżeli dobrze skumałem*) 4.5 cm
koszt przesyłki 9.50 zł

* chodzi ci o odleglosc jaka jest wysunieta kierownica do przodu od mocowania z naba?

OK, biore kierownice. Wyslij mi prosze na priv dane do przelewu. Sprawdz jeszcze raz cene przesylki, bo cos duzo wyszlo, bo wg. cennika Poczty Polskiej paczka do 1kg kosztuje 5.50zl a 1-2kg 7zl, a wiecej chyba kierownica z naba nie wazy?

chyba ze fuso pryjorytet polecony policzyl bo inaczej jak poleconym nie polecam jak zginie to obie strony beda mialy zal do siebie a 1 zl juz chyba tak nie robi prawda ??

polecony priorytet a kiera z naba wazy niestety ciutek ponad 2kg