Siemens M65

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poradźcie mi bo mam zamiar kupić taki telefonik(ok 300zł) w abonamencie ery za 20zł, czy opłaca się taka konfiguracja? czy macie jakieś doświadczenia z tym aparatem?, mam jeszcze w głowie sony erona k700i albo nokię 3220 co polecacie? stronka ery z ofertą a może w innej sieci?

Sony ?

no tak sony to juz troche górna granica cenowa a zależy mi na wytrzymałości fizycznej aparatu tylko nie mam pojęcia jak ten aparat sprawuje sie w "praniu"

sprecyzuj..czego chcesz od telefonu po za wytrzymaloscia fizyczna o ktorej wspominasz..powiedz tez ile wydajesz miesiecznie na rozmowy i ile chcesz wydac na aparat to sie cos pomysli napisz tez czy masz jakiekolwiek preferencje odnosnie marki (niektorzy ludzie przywiazuja sie np do interfejsu danej firmy)

powiem tyle..jesli chcesz kupic najtanszy abonament u ktoregokolwiek z operatorow to sobie odpusc zakup oferty z aparatem..lepiej wybrac dodatkowe gratisowe minuty czy cos takiego a aparat kupic na wolnym rynku..w najtanszych abonamentach ceny telefonow sa porownywalne z cenami na allegro..zawracanie glowy jak dla mnie

ewentualnie pisz na priv..rynek fonow to takie moje hobby

klik!
polecam tą stronkę dla niezdecydowanych utwierdziła mnie w decyzji kupna telefonu dziękuję również qbaj-owi za porady ostatecznie mój wybór padł na SE k700i
Pozdrawiam teltom