Fiat 128, Zastava 1100 deska, pierdółki inne poszukuje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam jak w temacie posukuje nie podziurawionej deski do Zośki, i detali wnętrza takich jak boczek podtrzymujący półke tylną, i ogólnie pierdułek do Zastavy 1100p pięciodrzwiowej jak i mediteran, do medi głównie kierownice zegary, boczki tapicerskie..... czytałem że komuś tutaj zastava zużywa 12l benzyny.......... to mi przy ciężkiej nodze zużywa 10 l gazu, a raz na trasie zjechałem do 6l na 100km benzyny

te 12l to chyba mi tez jak ciezki but ale to lpg srednio 10 wychodzi w sredniozakorkowanym poznaniu. Musze dla pewnosci sprawdzić zawory i przejechac sie ze 100km na paliwie jak wyjdzie dobry wynik to chyba bedzie ok bo własnie zrobiłem gazior hehe

a co do czesci to mam oryginalną kierownice od zastavy tyle że popekana oddam za grosze bo szkoda mi jej wywalać a mi sie nie przyda.

ja mam o tyle dobrze że mam 2 te kierownice złukiem cudem zachowane od pęknięć, hmmm to zarąbiście duże masz spalanie.... może masz problemy z gaźnikiem..... albo już mocny przebieg twojej Z, ale chociaż moja 200 tyś i spalanie ma książkowe, ale powiem ci jedno mam tak wspaniale zrobioną instalke że pali maksymalnie od drugiego kopa, a podczas przemiszczania sie po gdańsku spala mi maksymalnie 8l gazu, 10 spaliła po wymianie skrzyni jak ją sprawdzaliśmy czyli jazda z pełną mocą 1 dolatywaliśmy we trójke na pokładzie do 160, mam jeszcze do sprzedania Wakuometry jeden okrągły widoczny na fotce w moim profilu, drugi prostokątny od poloneza 1500, ew któryś z nich zamienie na dedykowany do zastavy, i obrotomierz MS2 widoczny równierz w moim profilu, tylko nie wiem czy jest sprawny, działał do czasu założenia inst gazowej, podczas jej montażu monter powiedział albo obrotomierz albo gaz..... tak więc nie jestem w stanie określić czy działa

[ wiadomość edytowana przez: Piorek dnia 2006-01-13 08:48:20 ]