Podziękowania dla Mariosomegos

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla Mariosomegos za szybką i bezinteresowną pomoc w gardłowej (dla mnie), choć błachej być może dla innych sprawie.
Omcia otrzymała brakujący przewód WN i znów jest w drodze.

Dzięki wielkie.
Brać przykład panowie.

ja równiez dziekuje za sprawną wysyłke lusterka do mojej besti

Kto sie jeszcze nie spotkał Mariuszem ten nie wie co traci. Ja juz myślałem ze na swiecie nie ma zyczliwych i uczciwych ludzi...mylilem sie.
Ugadalismy sie ze kupie od niego stalowe fele. Wiec wybieram sie w miejsce ugadane wczesniej nagle telefon, patrze Mariusz odbieram i mówi mi ze nie bedzie mial dla mnie felg ale ma jakies stare i na nich swoje nowe zimowki i moze mi je pozyczyc do czasu jak mi skołuje stalówki. Szczerze mowiac bylem zaskoczony Jak to sie mówi LOB to LOB Po dwuch tygodniach spotkalismy sie ponownie i ubilismy targu

Pozdrawiam Adrian

no to sie chwali
wyrabia sobie chłop dobrą opinie

Cytat:
2005-12-19 11:18:22, fomin pisze:
no to sie chwali wyrabia sobie chłop dobrą opinie

Ja go męczyłem od dłuższego czasu o diamenciki na błotniki i jak mu tylko wpadły w ręce od razu telefon do mnie że ma i wyśle mi pocztą.I tak się stało,doszło w mgnieniu oka priorytetem
Poza tym już kilka razy kupowałem od niego gadżety i zawsze było
OK
Takze fakt faktem,takich ludzi jest mało w dzisiejszych czasach

Hmm, a o co chodzi z tym Św. Mikołajem? bo jeszcze nie kumam wszystkiego na tym forum

Cytat:
Hmm, a o co chodzi z tym Św. Mikołajem? bo jeszcze nie kumam wszystkiego na tym forum

Poczekasz, poczytasz i ci się w głowie przejaśni

Nie rozpływać mi się tu za bardzo w zachwytach

Marios fundacji charytatywnej nie prowadzi i choć zdaży mu się coś dorzucić gratis i ekstra to jest to zwykły biznes i tyle.

Poprostu porządna FIRMA która dba o klienta.

Poza tym nie macie czego przeżywać boście tam u niego nie byli. Ja byłem i gdybym mógł zostałbym na tydzień i złożył i skręcił drutem sobie tą wymarzoną

Ps. Marios może otworzysz Letnią Akademię Składania i Rozkładania Omegi

[ wiadomość edytowana przez: Solltys dnia 2005-12-19 14:20:48 ]

Ok, gwoli krótkiego wyjaśnienia.
Wstawiłem ten post w podzięce za szybką i całkowicie bezinteresowną akcję (czyt. bezpłatną, charytatywną) tj. przesłanie mi brakującego przewodu WN. Jeśli reszta miała zamiar dziękować za transakcje handlowe to tylko ich wola.

Soltys a ja bylem tydzien
Coprawda dlubalem dla niego Ale niepowiem terz pare skarbow mam

Cytat:
2005-12-15 19:17:00, kieleczek pisze:
Omcia otrzymała brakujący przewód WN i znów jest w drodze.

Abstrahując od dobroomegoczynnej działalności Mariosa tak sobie przeglądałem katalogi w InterCarsie i o dziwo mają pojedyncze kabelki w ofercie nawet NGK i to z podziałem do którego konkretnie cylindra.
Ale pewnie na zamówienie, bo przecież w większości przypadków do wymiany komplety idą.

Cytat:
tak sobie przeglądałem katalogi w InterCarsie i o dziwo mają pojedyncze kabelki w ofercie nawet NGK i to z podziałem do którego konkretnie cylindra.
Ale pewnie na zamówienie, bo przecież w większości przypadków do wymiany komplety idą.

Owszem maja pojedyńcze, nawet u nich byłem i zamówiłem ale niestety katalog katalogiem a rzeczywistość rzeczywistością. Przy odbiorze (szybko poszło, kabelek był na drugi dzień) okazało się że kabel jest ale nie taki jak być powinien (tzn. do kopułki z pinami) a taki jak potrzebowałem to na razie tylko w kompletach mieli.
A dodam że kombinowanie z dobieraniem jednego przewodui tak nie wyszło i ostatecznie skończyło się na wymianie kompletu przewodów i świec. I bardzo dobrze, teraz to chociaż ładnie chodzi, a o to chodzi.

NGK zawsze miało w ofercie przewody WN na sztuki.U mnie w mieście dostępne od ręki do większości modeli samochodów i niekoniecznie w IC.