| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2005-12-15 19:17:00 Jak w temacie WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla Mariosomegos za szybką i bezinteresowną pomoc w gardłowej (dla mnie), choć błachej być może dla innych sprawie.
Omcia otrzymała brakujący przewód WN i znów jest w drodze. Dzięki wielkie. Brać przykład panowie. ![]() |
kazioo opel omega B/ kombi Wrocław | 2005-12-19 00:28:51 ja równiez dziekuje za sprawną wysyłke lusterka do mojej besti ![]() |
Adrian_M Mazda 323F BJ DiTD Ostrowiec Świętokrzyski | 2005-12-19 10:50:54 Kto sie jeszcze nie spotkał Mariuszem ten nie wie co traci. Ja juz myślałem ze na swiecie nie ma zyczliwych i uczciwych ludzi...mylilem sie.
Ugadalismy sie ze kupie od niego stalowe fele. Wiec wybieram sie w miejsce ugadane wczesniej nagle telefon, patrze Mariusz odbieram i mówi mi ze nie bedzie mial dla mnie felg ale ma jakies stare i na nich swoje nowe zimowki i moze mi je pozyczyc do czasu jak mi skołuje stalówki. Szczerze mowiac bylem zaskoczony Jak to sie mówi LOB to LOB Po dwuch tygodniach spotkalismy sie ponownie i ubilismy targu
Pozdrawiam Adrian |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-12-19 11:18:22 no to sie chwali
wyrabia sobie chłop dobrą opinie |
SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2005-12-19 12:50:55
Ja go męczyłem od dłuższego czasu o diamenciki na błotniki i jak mu tylko wpadły w ręce od razu telefon do mnie że ma i wyśle mi pocztą.I tak się stało,doszło w mgnieniu oka priorytetem
Poza tym już kilka razy kupowałem od niego gadżety i zawsze było OK
Takze fakt faktem,takich ludzi jest mało w dzisiejszych czasach |
Twister31 Omega B Mrągowo | 2005-12-19 13:29:24 Hmm, a o co chodzi z tym Św. Mikołajem? bo jeszcze nie kumam wszystkiego na tym forum |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2005-12-19 14:12:55
Poczekasz, poczytasz i ci się w głowie przejaśni |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2005-12-19 16:11:45 Ok, gwoli krótkiego wyjaśnienia.
Wstawiłem ten post w podzięce za szybką i całkowicie bezinteresowną akcję (czyt. bezpłatną, charytatywną) tj. przesłanie mi brakującego przewodu WN. Jeśli reszta miała zamiar dziękować za transakcje handlowe to tylko ich wola. |
SENATOR LOB MEMBER SENATOR B GDANSK | 2005-12-19 18:33:54 Soltys a ja bylem tydzien
Coprawda dlubalem dla niego Ale niepowiem terz pare skarbow mam |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2005-12-28 12:51:53
Owszem maja pojedyńcze, nawet u nich byłem i zamówiłem ale niestety katalog katalogiem a rzeczywistość rzeczywistością. Przy odbiorze (szybko poszło, kabelek był na drugi dzień) okazało się że kabel jest ale nie taki jak być powinien (tzn. do kopułki z pinami) a taki jak potrzebowałem to na razie tylko w kompletach mieli. A dodam że kombinowanie z dobieraniem jednego przewodui tak nie wyszło i ostatecznie skończyło się na wymianie kompletu przewodów i świec. I bardzo dobrze, teraz to chociaż ładnie chodzi, a o to chodzi.
|
SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2005-12-28 13:20:51 NGK zawsze miało w ofercie przewody WN na sztuki.U mnie w mieście dostępne od ręki do większości modeli samochodów i niekoniecznie w IC. |