Spojler uniwersalny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Czy { TAKIE COŚ } będzie ładnie wyglądało na trzydrzwiowym MK6?

Wydaje mi sie że pasuje do takich bryczek które mają bardziej pionowe klapy ale to może byc tylko moje zdanie więc nie sugeruj się tym zbytnio

Przejżyj tą stronę:
Czerwona Raketa

Zawsze będzie wyglądał jak przyklejony (pomijam sprawę wymiarów zewnętrznych niekoniecznie pasujących do wszystkich aut) bez względu na auto. Mi osobiście się nie podoba, ale to kwestia gustu.

Cytat:
2005-12-21 08:50:48, sodax pisze:
Czy { TAKIE COŚ } będzie ładnie wyglądało na trzydrzwiowym MK6?

spojler krojony na Punto, Ibize, Siecento,Uno.........do reszty pasuje jak pięść do oka

Odpada - to jest spoiler do rodziny fiatów! Moje zdanie - nie!!!

troche ciemno to widze moze
Na zdjecich w profilu chyba widać ze nie masz spojlera na tylnej klapie może lepiej taki ?

Wielkie dzięki za "wyleczenie" mnie z tego pomysłu. Rozglądam się za spojlerkiem na tył, ale chciałbym mieć coś wyjątkowego. Tylko co?

Blenda?

Cytat:
2005-12-22 08:29:47, Snale pisze:
Blenda?

A co to?

...i żeby nie kosztowało więcej niż auto.

nie kupuj tego szajsu....to nawet na innych autkach wyglada tragicznie

Cytat:
2005-12-22 09:41:01, sodax pisze:
A co to? ...i żeby nie kosztowało więcej niż auto.

Było ostatnio-poczytaj

Podoba mi się. Można by na niej dodatkowo nakleić reklamę. Wiem, że to pytanie już padło w tamtym wątku, ale czy ma ktoś fotkę całego auta z blendą? Czy panowie w niebieskich uniformach i białych czapeczkach nie przyczepią się, że zasłania mi znaczną część szyby?

Jeśli idzie o tylną szybę to róbta co chceta a panom nic do tego

Sejczenta vany z kratką mają pozaklejane tylne i boczne szyby napisami/reklamami w stulu "sprite" albo "vizir" a twarde daszki do nich się nie czepajają. Dostawczaki też nie mają szyb z tyłu a jeżdżą.
Taki kawałek plastiku nie zabierze Dużo z pola widzenia, więc myślę że do tego policja nie ma nic. Tak samo jak do przyciemniania tylnich szyb. Kierowca musi widzieć do przodu a nie do tyłu.

wystarczającą widoczność do tylu zapewniają lusterka.

Cytat:
2005-12-22 13:31:32, masterostry pisze:
wystarczającą widoczność do tylu zapewniają lusterka.

Ja to wiem, ale jest jeszcze w naszym kraju zgraja czepiających się do wszystkiego smerfików. A ja mam jeszcze do nich pecha, bo mieszkam w innym mieście niż mam meldunek i co jakiś czas dopadają mnie za rejestrację.

Cytat:
2005-12-22 13:35:27, sodax pisze:
Ja to wiem, ale jest jeszcze w naszym kraju zgraja czepiających się do wszystkiego smerfików. A ja mam jeszcze do nich pecha, bo mieszkam w innym mieście niż mam meldunek i co jakiś czas dopadają mnie za rejestrację.

heh też to przerabiałem. Nowodworska policja nie przepqada chyba za toruńskimi blachami bo 3 razy w tygodniu mnie zatrzymywali do "rutynowej kontroli"

Cytat:
2005-12-22 13:39:43, masterostry pisze:
heh też to przerabiałem. Nowodworska policja nie przepqada chyba za toruńskimi blachami bo 3 razy w tygodniu mnie zatrzymywali do "rutynowej kontroli"

U mnie wygląda to troszkę inaczej: sochaczewska policja nie przepada za nowodworskimi blachami. Raz nawet wylądowałem na komendzie i było przesłuchanie co tu robię, itd, itp... przetrzepali mi do tego cały samochód. Nie skomentuję tego bo musiałbym być niegrzeczny i wulgarny.

Sorki za małe OT.