Czy kogos w tym kraju juz normalnie powalilo???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Lista Zydow...

...przeczytałem 90% materiału i teraz żałuję że wszedłem na tą stronę. Mam ogólny mętlik w głowie. W dzisiejszych czasach naprawdę nie wiadomo kto mówi prawdę a kto łże... Jeśli ta lista jest choćby w 75% prawdziwa, to lepiej zacznijmy się bać już teraz... Należało by również przedsięwziąć odpowiednie kroki by Naród Polski nie został rozgrabiony przez wiadomą nację. Tylko jak tu obsadzać stanowiska na górze Polakami, skoro nigdy nie można być pewnym jakiego pochodzenia u nich dopatrzą się przyszłe pokolenia.
Jeszcze raz: Żałuję że wszedłem na tą stronę. Czasami życie w nieśwaidomości jest lepsze... ale czy zdrowsze? I jak długo można unikać prawdy...

Cytat:
2005-12-10 14:52:17, Sylty pisze:
Żałuję że wszedłem na tą stronę. Czasami życie w nieśwaidomości jest lepsze... ale czy zdrowsze? I jak długo można unikać prawdy...

Ja weszłam ale wyszłam...wiec nadal będę w nieświadomości...i stwierdzam że czasem lepiej nie widzieć pewnych rzeczy....i niekoniecznie chodzi mi o ta stronke.

ja przeczytalem pol listy i teksty na poczatku i na koncu strony...noz sie kurwa w kieszeni otwiera

zdjecia koncowe to dowod jak zostalismy oszukani i sprzedani przez lecha i jego skurwialych kolesi - m in balcerona

[ wiadomość edytowana przez: Piter20 dnia 2005-12-10 21:18:48 ]

Cytat:
2005-12-10 21:17:43, Piter20 pisze:
ja przeczytalem pol listy i teksty na poczatku i na koncu strony...noz sie kurwa w kieszeni otwiera zdjecia koncowe to dowod jak zostalismy oszukani i sprzedani przez lecha i jego skurwialych kolesi - m in balcerona

a mnie wku***a fakt ze w ogole cos takiego stworzyli... pier*****e polowanie na czarownice... rzygac mi sie od tego chce... zasrany antysemityzm...

Ja nawet nie czytam tego

a ja zjechalem kursorem na sam dol przeczytalem :

" wersja internetowa przygotowana przez Polonica.net

Polski Niezależny Związek Patriotyczny Katolicko-Narodowy Ruch Oporu kontrreformacji i kontrjudaizacji "

no i juz wszystko wiedzialem hehe to juz jakas 4 ich stronka ktora ostatnio "ogladalem" ogolnie to tzw propaganda ... napewno trochu w tym prawdy ... ale bez przesady

[ wiadomość edytowana przez: boowa105 dnia 2005-12-11 14:55:17 ]

Cytat:
2005-12-11 13:41:44, boowa105 pisze:
[...] to tzw propaganda ... napewno trochu w tym prawdy ... ale bez przesady

i tego się trzymajmy

No i co z tego ze zyd? To juz nie czlowiek?

Cytat:
2005-12-11 19:32:06, Ali-En pisze:
No i co z tego ze zyd? To juz nie czlowiek?

i to jest najzdrowsze podejscie!!!

hej misie kolorowe!
1.czy jesli ktoś ma pochodzenie żydowskie i ja, Polak z dziada pradziada dowiem się o tym, to mam go publicznie napiętnować?
2.czy jesli ktoś jest Żydem to znaczy, że jest zdrajcą i złodziejem?
3.czy naprawdę wierzycie we wszystko co jest napisane w internecie?

kiedyś takie stronki mnie śmieszyły, dziś już zaczynają mnie fqrwiać...

EDIT: wszędzie widze jakieś żółte ptactwo

[ wiadomość edytowana przez: Jaroslav dnia 2005-12-12 21:38:29 ]

Cytat:
2005-12-12 21:36:01, Jaroslav pisze:
kiedyś takie stronki mnie śmieszyły, dziś już zaczynają mnie fqrwiać...

Nie tylko Ciebie....

Cytat:
EDIT: wszędzie widze jakieś żółte ptactwo

Boja sie ptasiej grypy i wpadły na forum

Nie wiem czy się śmiacz czy płakać - jedno jest pewne - niektórzy moją wybitnie wybujałą wyobraźnię!! Szczególnie widząc tam nazwisko profesora Bartoszewskiego - strona jest żałosna.

ooo witamy Pania spowrotem

A ja gdzieś znikłam??

Cytat:
2005-12-14 09:09:50, madzia_83 pisze:
...Szczególnie widząc tam nazwisko profesora Bartoszewskiego - strona jest żałosna.

Tak na marginesie to Bartoszewski na pochodzenie żydowskie i On sam się tego nie wstydzi, ba nawet często o tym mówi.

A co do listy.
Wydaje mi się, że autor pisząc taka listę szufladkował wszystkich wdług jednego kryterium.
Co jest bardzo niezdrowe.
Zapwene wiele z tych osób ma jakiś tam pochodzenie żydowskie ale jak to się zwykło mówić "7 woda po kisielu".

Więc Panie i Panwie WIĘCEJ LUZU

Cytat:
2005-12-14 12:54:00, kisztan pisze:
Tak na marginesie to Bartoszewski na pochodzenie żydowskie i On sam się tego nie wstydzi, ba nawet często o tym mówi.

a owszem ale reszta tych bzdur które o nim są wypisane

No i jeszcze brakuje Jezusa z Nazaretu - to też był żyd. Ehhh niesmaczne.

[ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2005-12-14 14:24:52 ]

Cytat:
2005-12-14 14:23:53, madzia_83 pisze:
a owszem ale reszta tych bzdur które o nim są wypisane No i jeszcze brakuje Jezusa z Nazaretu - to też był żyd. Ehhh niesmaczne.

Oczywiście jeśli idzie o podpisy, są bardzo niesmaczne.

Zreszta ja bardzo nie lubię żadnych skrajności.