NFSMW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dobra przyznaje sie mam juz Need For Speed Most Wanded słyszałem ze ktos tu chciał??!! Gra jest zajefakenbista nielegalne wyscigi, policja, fotoradary i inne niespodzianki.
Wiec zaczynamy gre zajefaknym BMW które po paru wyscigach przegrywamy w zakładzie i musimy pokonac kolesie ktory jest na szczycie czarnej listy. czarna lista jest na niej 15 osób, tez niezłe laski fajnymi furami po kazdym pokonaniu delikwenta z czarnej listy mozemy wybrac 2 karty z 6 i tam moze byc nawet dowód samochodu przeciwnika. SPOKO GRA POLECAM JA JUZ PRZYCINAM ZAJMUJE PRAWIE 5GB

Mi ma kumpel nagrać bo dałem mu płytke ale zobaczymy co z tego wyjdzie jak widziałem u niego to gra jest wypaśna, szczególnie policja daje rade Musze ją dorwać pozdro

tak tez ja mam i sobie przycinam ma bardzo fajne niektore rozwiazania np ze zwolnionym tempem no i oczywoscie z policja

jak by ktoś mógł mi przegrać był bym zobowiązany ....

Tyż bym chciał

[ wiadomość edytowana przez: Marek dnia 2005-12-01 17:30:46 ]

Ja tez chce !!!

Tyż ją już mam tylko że na dysku i puki co to niechce mi śmigać bo mam za mało ramu... p.s.jutro ide bo ramy

[ wiadomość edytowana przez: MaCa dnia 2005-12-01 18:20:11 ]

Cytat:
2005-12-01 16:34:42, Dragster_13 pisze:
Mi ma kumpel nagrać bo dałem mu płytke ale zobaczymy co z tego wyjdzie jak widziałem u niego to gra jest wypaśna, szczególnie policja daje rade Musze ją dorwać pozdro

Tak ty gnoju to juz załatwiłes co niektorym NFSU2. o ile pamietam ciesz sie ze cie wp!er...l ominął!!!!

Tzw spowalniacz jest wypasiony po włączeniu jest całkiem inna fizyka jazdy co w niektórych sytuacjach pomaga. Mam juz skonczone 25%gry i biore sie za kolesia na pozycji 9

Gra u mnie lezy juz 2 tyg na polce, no i wlasnie lezy... Beznadziejna seria jak zawsze... Zero realizmu, zachowania samochodu, tricki policyjne jakby w srodku CBS-y jezdzily...
LFS panowie, LFS .

Podzielam zdanie Gallusa tragedia.
Junior sobie zupgreadował kompa dla tej gry i lipa ...
Ale on mów ize ta gra jest ok dla mnei collina 2 nic nei pobije

Cytat:
2005-12-01 20:50:52, CZUCZU pisze:
... dla mnei collina 2 nic nei pobije

o i tu sie ztoba czuczu zgodze

swieta racja czuczu colin 2 rulez!!
tylko lipna sie robi jak nie ma juz na ciebie mocnego zawodnika
moze kiedys jakies zawody??
chetnie trafie na lepszego od siebie

Cytat:
2005-12-01 21:13:37, wloszek2 pisze:
swieta racja czuczu colin 2 rulez!! tylko lipna sie robi jak nie ma juz na ciebie mocnego zawodnika moze kiedys jakies zawody?? chetnie trafie na lepszego od siebie

hehe ja ci słąwek jeszcze wisze 7 zapów po ostatnim turnieju ale jusz podszlifowałem kondyche i można grać pozdro

Może napiszcie jakie macie auta i zapodajcie screeny swoich samochodów. Ja tam mam Toyote Supre, Mitsubishi Lancer, Porsche Cayman S. Może kiedyś tak przeż neta sie pościgamy?? pozdro

mam 45 % ktos chce sava ??

[ wiadomość edytowana przez: taz dnia 2005-12-11 17:44:46 ]

Cytat:
2005-12-11 17:43:22, taz pisze:
mam 45 % ktos chce sava ??

Gra z kodami i savami według mnie niema sensu bo niema z niej żadnej przyjemności

krcze z tego co mowicie to gra swietna ale niestety strasznie u mnie tnie chyba grafika za slaba

Cytat:
2005-12-11 18:09:53, wloszek2 pisze:
krcze z tego co mowicie to gra swietna ale niestety strasznie u mnie tnie chyba grafika za slaba

niestety giera wymagajaca ja mam ja juz z 2 tygodnie ale jeszcze nie odpalalem bo nie mam kiedy ale gralem u kumpla i to jest to co tygrysiki lubia

Cytat:
2005-12-12 13:33:11, Pingu pisze:
niestety giera wymagajaca ja mam ja juz z 2 tygodnie ale jeszcze nie odpalalem bo nie mam kiedy ale gralem u kumpla i to jest to co tygrysiki lubia

No może wymogi ma ale mi spaliła sie karta Radeon 9800xt i teraz gram na GeForce 2 Ti i jakoś nic nie zacina