| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Makavelli1 BMW Friend Bylo BMW E-30 320i t ... Zabrze | 2005-12-17 21:34:02 Witam!Mam problem z zamkiem klapy bagażnika w e-36 coupe Otóż nie moge go zamknac na poczatku myslalem ze to resztki lodu pozostajace w szczelinach powoduje to ,ze nie moge go zamknac ale po oczyszczeniu okazalo sie ze to nie to!Po prostu zamek nie catrzaskiwal sie na tym metalowym "cypelku" wewnatrz bagaznika.Jak go chcialem przekrecic ta ruchoma czesc to przeskoczyla tak jakby przy zamykaniu bagaznika i juz nie odskoczyla!Teraz nie wiem czy wystarczy samo spryskanie jakims WD40 czy to cos innego bedzie Pomocy-przeciez nie zostawie otwartego bagaznika |
Makavelli1 BMW Friend Bylo BMW E-30 320i t ... Zabrze | 2005-12-18 09:41:49 Ale nie o to chodzi ze nie moge zamknac zamka.Po prostu nie moge zamknac klapy bagaznika ten zatrzask z zamka po prostu jest w takiej pozycji jakby zamknal zamek ale przy otwartej klapie takze w nocy moja Bejca sie wietrzyla a przynajmniej bagaznik zalapal swiezego powietrza |
michal25 BMW Member siemianowice | 2005-12-18 11:02:09 wykrec mechanizm zamka i zobacz co sie zacielo,
rozbierz co sie da na czesci pierwsze, moze sie cos zacielo i tyle pozdrawiam |
Makavelli1 BMW Friend Bylo BMW E-30 320i t ... Zabrze | 2005-12-18 15:33:51 Humorek mi sie poprawil!Znalazlem przyczyne okazalo sie ze mechanizm zamykania klapy sie troszke wykrzywil i nie nachodzil na zatrzask tak jak powinien ale dzieki za pomoc! |