[S] Znaczki POLSKI FIAT do malucha na przód (foto)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie - cena do uzgodnienia. Mam kilka sztuk. Przeleżały w magazyynie toche i maja jakies drobne ryski, ale to pikuś. Produkcja podobno 1977. WSZYTSKIE NOWE.

Chętnie zamienie na znaczek do 125p (z 2 ząbkami z tyłu) lub wymienie samą ramkę. W ostateczności oddam cały znaczek za samą ramkę, ale tylko stan idealny/nowy. Mogę wymienić na inne części do 125 klasyka.

Pakiet fotek w wiekszej ilosci na maila

[ wiadomość edytowana przez: Julo_ dnia 2005-09-30 17:58:14 ]

[ wiadomość edytowana przez: Julo_ dnia 2005-09-30 17:58:54 ]

jak możesz wyślij mi fotki znaczka.
W jakim stanie jest szkło i ramka?
Posiadam znaczek do 125- obramówka jest w stanie idealnym lecz wkładka ma starty kolor... Więc w razie czego mozemy się wymienić. Takze i ja podeślę Ci jego zdjęcia.

darek_jot@op.pl

Jaka cena? Wstępnie zaklepuję 1 szt.

heh a mialem nowisui do 125;/ i sprzedalem. jestem chetny 1na 1 szt w sensownej cenie.

Jak sensowana cena, to jestem chętny. Mogę dać gaźniczek od DF'a klasyka.

ja sie tez pisze na 1

sprzedaj tym korzy potrzbeuja. a nie takim co kupoi taniej i pogoni na allegro 2 razy drozej..

Cytat:
2005-09-30 19:47:05, moch pisze:
Jak sensowana cena, to jestem chętny. Mogę dać gaźniczek od DF'a klasyka.

z turecka komora plywakowa?

buhehe. smacznie dociete;d

Cytat:
2005-09-30 20:48:26, stasiu pisze:
z turecka komora plywakowa?

z hiszpańskimi dyszami

Pat: akurat nie jestem w staniee robic jakichs promocji, tylko sprzedaje po takiej cenie jak chodza na allegro, ew. TROSZKE taniej, wiec nie am co sie u mnie dopatrywac jakiejs mega okazji cenowej. Towar jest deficytowy jak wszyscy wiedza, a ja mojego fiacika ruda zaczyna wpieprzac coraz bardziej. Nie winduje ceny w kosmos, ale nie oddaje za pol darmo

cena jak ami zaproponowales naprivjest ok. oczywiscie ta z ciut znizka. wiec ok

Gdyby ktoś mial dusze hazardzisty, to TUTAJ jest aukcja z jednym ze znaczków. Może wylicytujecie mniej niż wołam tutaj (w co szczerze wątpie )

Małe uaktualnienie: mam w tym momencie na zbyciu jedna sama ramke (niedlugo powinna być jeszcze jedna). cena odpowiednio nizsza.

Cytat:
2005-09-30 22:08:43, Julo_ pisze:
Pat: akurat nie jestem w staniee robic jakichs promocji, tylko sprzedaje po takiej cenie jak chodza na allegro, ew. TROSZKE taniej,

dobra cene dal. wiec ja biore;D

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2005-10-01 21:32:54 ]

Julo dzięki za szybka tranzakcje znaczek zajebisty prawdę mówiąc myślałem że będą gorsze, zaskoczyłeś mnie i to pozytywnie
Znaczek miód i to w dobrej cenie

Pzdrawiam

co nowe to nowe teraz ja czekam na swoj;d

Milo czytac ze sie podoba

Pat: powinienes miec go u siebie tak do czwartku-piatku

[ wiadomość edytowana przez: Julo_ dnia 2005-10-02 18:08:58 ]

jak juto wyslesz to w srode bedzie! pozatym dostales na priorytet kase!