WITAM WSZYSTKICH MAM pytanko ma ktos instrukcje obslugi do tegoautka w jezyku polskim lub jakim kolwiekinnym ale w polskim najlepiej i najlepiej w pliku tekstowym lub pdf prosze o pomoc i podesłanie prosze
Witamy kolejne autko CRDI na forum Może jakieś krótkie info co to za wersja getza, skąd przyjechał itd Co do instrukcji, to mam ksero fragmentu pt.: diesel polskiej wersji. Tak szczerze to jest tam wielkie nic może tylko harmonogram przeglądów może się przydać.
[ wiadomość edytowana przez: RADTUS dnia 2006-01-03 10:16:09 ]
[ wiadomość edytowana przez: RADTUS dnia 2006-01-03 10:17:38 ]
Witam wszystkich.
Stałem się posiadaczem getza 1.5 cdr i proszę o jakieś wskazówki gdyż nie posiadam ksiażki servisowej i jeszcze jak ktoś ma namiary na jakiś warsztat w wawie lub okolicy gdyz cos stuka w zawieszeniu z przodu i szukam linki hamulcowej /z tylu tarcze/
Dziękuje
Witam wszystkich.
Stałem się posiadaczem getza 1.5 cdr i proszę o jakieś wskazówki gdyż nie posiadam ksiażki servisowej i jeszcze jak ktoś ma namiary na jakiś warsztat w wawie lub okolicy gdyz cos stuka w zawieszeniu z przodu i szukam linki hamulcowej /z tylu tarcze/
Dziękuje
Wydaje mi się, że instrukcja do wszystkich Getzów (z przed liftingu) jest jedna. Chetnym w Warszawie mogę pożyczyć pod skserowania/skanowania swoją instrukcję, od Getza 1.3. Mogę też jakiś kawałek samemu zeskanować lub coś sprawdzić.