MotoNews.pl

GETZ 1,5 CRDI 2005r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM WSZYSTKICH MAM pytanko ma ktos instrukcje obslugi do tegoautka w jezyku polskim lub jakim kolwiekinnym ale w polskim najlepiej i najlepiej w pliku tekstowym lub pdf prosze o pomoc i podesłanie prosze

Jeśli może być do matrix'a z 3 cylidrowym crdi to mogę podesłać na mailę w języku belgijskim lub francuskim. Tak po trochę

Grześ

Witamy kolejne autko CRDI na forum
Może jakieś krótkie info co to za wersja getza, skąd przyjechał itd
Co do instrukcji, to mam ksero fragmentu pt.: diesel polskiej wersji. Tak szczerze to jest tam wielkie nic może tylko harmonogram przeglądów może się przydać.

[ wiadomość edytowana przez: RADTUS dnia 2006-01-03 10:16:09 ]

[ wiadomość edytowana przez: RADTUS dnia 2006-01-03 10:17:38 ]

Witam wszystkich.
Stałem się posiadaczem getza 1.5 cdr i proszę o jakieś wskazówki gdyż nie posiadam ksiażki servisowej i jeszcze jak ktoś ma namiary na jakiś warsztat w wawie lub okolicy gdyz cos stuka w zawieszeniu z przodu i szukam linki hamulcowej /z tylu tarcze/
Dziękuje

Witam wszystkich.
Stałem się posiadaczem getza 1.5 cdr i proszę o jakieś wskazówki gdyż nie posiadam ksiażki servisowej i jeszcze jak ktoś ma namiary na jakiś warsztat w wawie lub okolicy gdyz cos stuka w zawieszeniu z przodu i szukam linki hamulcowej /z tylu tarcze/
Dziękuje

Wydaje mi się, że instrukcja do wszystkich Getzów (z przed liftingu) jest jedna. Chetnym w Warszawie mogę pożyczyć pod skserowania/skanowania swoją instrukcję, od Getza 1.3. Mogę też jakiś kawałek samemu zeskanować lub coś sprawdzić.