Czujnik temperatury cieczy chłodzącej [1.4 CVH wielopunkt]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Panowie prosze o jakieś wskazówki gdzie znajde to ustrojstwo z tematu w moim wozie. Komputer błąd wywala i chce to wymienić.
Fotki mile widziane

ps. Korzystając z tego postu Wesołych Świąt Everyone

W 14i wkręcony jest w kolektor ssący tak z tyłu pod całą tą obudową wtrysku jednopunktowego kiepskie dojscie potrzebny duży płaski klucz skrócony nie pamiętam rozmiaru chyba 24 lub 26. Cena nowegu u mnie 120 zł , jak co mam w 100% sprawny uzywkę

No juz słyszałem że bedzie problem z wymianą. Zapytam jeszcze w Intercarsi eile bedzie kosztować takie cudo. Qwa za 120 to wole jeżdzić z takim

Zapomniałem dodać że jest to czujnik temperatury silnika dający sygnał na kompa o tym pisałem w pierwszej odp. Drugi czujnik odpowiedzialny za wskazania na desce rozdzielczej (zegary ) jest z przodu wkręcony w głowicy patrząc z przodu po prawo od kolektora wydechowego dochodzi do niego kabelek zakończony jakby fajką koszt tego nowy około 30 zł prosta banalna wymiana odkrcasz i wkęcasz nowy

Cytat:
2005-12-22 12:42:36, mtz pisze:
No juz słyszałem że bedzie problem z wymianą. Zapytam jeszcze w Intercarsi eile bedzie kosztować takie cudo. Qwa za 120 to wole jeżdzić z takim

zapomnij że w intercarsie dostaneisz - nie ma zamienników, tylko oryginał

Ja pasi parametrami od 14i z 92r mam 100% sprawny sprawdziłem w moim essie oddam tanio