Problem z filmem:-/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam film Transporter 2 no i moj problem tkwi w tym ze winamp,windows medzia player(otwarzaja mi film ale bez napisów)a np ALLplayer mi wyswietla Filmu niema:-/mam wszysktie dobre kodeki wiec jak go moge zobaczyc??bo film bez napisow mnie nieinteresuje choc sa ciekawe akcje:]

Ściągnij sobie gspot-a i sprawdź jakie potrzebujesz/masz kodeki do tego filmu.

Cytat:
2005-12-22 01:07:13, patrykowski pisze:
film bez napisow mnie nieinteresuje choc sa ciekawe akcje:]

Cytat:
film bez napisow mnie nieinteresuje choc sa ciekawe akcje:]

No właśnie - to jest transporter czy jakiś fikołek?

Nie, nie, Patrykowski sciagnal film, ale jest z niemieckim dubbingiem i nie wie co mowia

Sciagnij sobie jakis normalny program do ogladania filmow, np. BestPlayera i juz

Aha, napisy tez musisz miec, ale nie wiem czy sa napisy do takich filmow

SubEdit

Nie mam problemów z oglądaniem filmów

ja napisy mam!!tylko ze zaden kodek niechce mi go otworzyc:-/winamp i windows medzia player mi go odwarza a tu nic:-/divix nieruszy go:-/

ŚCIĄGNIJ GSPOT-A i sprawdź, czego Ci ewentualnie brakuje lub nie.

Dodaj w All Player'ze format obsługiwanego pliku (taki w jakimzapisany jest film) z ręki i po sprawie....

powinno ruszyć

no sciagłem to no i co dalej??pokazało mi sie cos tam i nic z tego niewiem:-/

JEJKU!!!

Odpalasz, otwierasz film i widzisz w okienkach Video i Audio jakie wymagane są kodeki i czy masz je zainstalowane (codecs installed) lub nie!

noto ma cos takiego :video:stat-5 compatible codecs installed(more info)noto mam 5 kodeków zainstalowanych chyba dobrze??

No to już nie wiem... weź jakiegoś innego playera (polecam Subedit-a). vplayer to już historia.

brałem sub-edita i nicdalej to samo:]filmu niby niema ale winamp i windows medzia player mi go odtwarzaja tyle ze bez napisów

Ja w takim wypadku (a dawno go nie miałem) wywalałem WSZYSTKIE kodeki z systemu, uruchamiałem gspot-a i wrzucałem te, o których on wypisywał, że mu brakuje. Zawsze pomagało.

patrykowski, nie masz sie co martwic, "tresc" w tym filmie jest przyglupawa, tak, ze nie wiele tracisz nie majac napisow