Jak to jest dokładnie z grilem w mk6 ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanko do ludzi który przerabiali grila w mk6 składa sie on z 2 czesci tej zeberkowej i obwalutki i teraz własciwe pytanie jak po wymontowaniu tych zeberek i włożenu siatki mocowaliscie obwalutke ?
bo sruby mocujące sa przymocowane do tej czesco zeberkowanej a ta znowu do obwalutki .
prosze o jakas kontretna rade bo chciałem zafundować swojemu essiemu na świeta jeszcze nowy gril
pozdrawiam

na ramce "obwalutce" po prawej i lewej stronie sa takie miejsca do ktorych mozna wkrecic sruby, tylko trzeba uwazac zeby nie wkrecic za duzej srukbi bo moze to sie złamać, najlepiej rozgrzac srube i wkrecac zeby zrobic gwint, a pozniej to juz tylko podkladki (ze starych srub od grilla) i przykrecamy do orginalnych miejsc

zaraz to ogladne

tylko ta ramka jest bardzo cienka i jak sie wywali zeberkowanie to nie bardzo to wyjdzie trzeba bedzie walnac otwory na wylot ?

nic nie przewiercasz, po ściagnieciu tego zeberkowania w ramce sa dwa miejsca takie wypustki, ktore idealnie pokrywaja sie z miejscem w masce gdzie mozna grill przykrecic, szkoda ze nie zrobiłem zdejc z produkcji mojego grilla

ale to nie sa te same otwory co pierwotna wersja z xeberkowanie
?

te w ramce to nie, a w masce hmm nie pamietam jutro zerkne to napisze

ok dzieki