MotoNews.pl

(k)POMPE WODY DO ESPERO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przyczyną wycieku płynu chłodniczego jest własnie ona i musze ja wymienic

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2006-09-13 23:05:59 ]

No... to... wymień...

Cytat:
2006-09-13 21:32:56, markon pisze:
Przyczyną wycieku płynu chłodniczego jest własnie ona i musze ja wymienic

Tzn. co?

Uzywana chcesz kupic?

Może zaszpanować chce?

Cytat:
2006-09-13 22:28:55, piotr_ek pisze:
Może zaszpanować chce?

Piotrek ty jak zawsze taki super wesoły jesteś

Chyba jestem w temacie KUPIE SPRZEDAM ZAMIENIE czy sie myle jak tak to do piotrka wiadomośći CHCE KUPIC W SKLEPIE JEST PO 120 może ma ktos taniej

Cytat:
Chyba jestem w temacie KUPIE SPRZEDAM ZAMIENIE czy sie myle jak tak to do piotrka wiadomośći CHCE KUPIC W SKLEPIE JEST PO 120 może ma ktos taniej

to to trzeba napisac...

a tak to mozna bylo sobie rozne rzeczy myslec... np ze chcesz sprzedac stara czesc... ))

Cytat:
2006-09-13 22:49:48, markon pisze:

Chcesz oryginal czy zamiennik JC auto?

jedna literka a tyle zmienia ))

a wstawiłem jak pisałem temat tylko tak i nie pojawiła sie?? to jak pomożecie?? ETomek_GT SŁYSZAŁEM ZE TY MIAŁES TROCHE PIERDUŁ I MAM JESZCZE 1 PYTANKO CZY TO JEST TAKA CZĘŚĆ ZE LEPIEJ ZAKŁADAC NÓWKE?????

Dajcie sobie spokój z firma Jc nigdy wiecej nie kupie nic od nich Pompa wody rozleciała sie po 20 tys kilometrów Kup najlepiej SKF i tylko jnowa zadnej Urzywanej

a cena??

Cytat:
2006-09-13 23:27:14, markon pisze:
a cena??

Jutro Ci powiem za ile moge miec oryginal skoro Chomik mowi ze JC to szit

ja mialem ale to takei w stylu szybka, lusterko, dywaniki... i duperelki ... w sumie to zostaly dywaniki i lewa tylna szybka...

Cytat:
2006-09-13 23:27:14, markon pisze:
a cena??

jak zależy Ci na cenie spojrzyj tutaj:

pompa wody w super dobrej cenie ..KLIK!

Nie ma szans żebyś kupił gdzieś taniej

Powodzonka

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-09-13 23:39:53 ]

Cytat:
2006-09-13 23:36:03, ETomek_GT pisze:
ja mialem ale to takei w stylu szybka, lusterko, dywaniki... i duperelki ... w sumie to zostaly dywaniki i lewa tylna szybka...

miałes byc z ta szybką na zlocie ja chciałem ja kupic ale juz po bulu

Cytat:
2006-09-13 23:38:25, bogdan1 pisze:
jak zależy Ci na cenie spojrzyj tutaj: pompa wody w super dobrej cenie ..KLIK! Nie ma szans żebyś kupił gdzieś taniej Powodzonka [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-09-13 23:39:53 ]

dzięki na Ciebie to zawsze mozna liczyc

Cytat:
miałes byc z ta szybką na zlocie ja chciałem ja kupic ale juz po bulu

niop wiem wiem ale wolalem optycznei zmienic octavke przez ten weekend... sorki...

A ja mam takie pytanie:czy pompa wody do 1,8/2,0 pasuje od Vectry A z takim samym silnikiem?