Poszukuje fotek 126 z silnikiem 1,1 z 128....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.Przymierzam sie do włozenia czegos takiego do swojego malca.Interesowały by mnie foki z rozwiazaniami takiej składanki... .Z góry dzieki....

[ wiadomość edytowana przez: _radosny_ dnia 2005-12-23 01:52:35 ]

Te silniki są bardzo mocne i duzo tez hleją jak sie wdusi

W tej chwili malec spala mi srednio ok 9-10l/100km takze mysle ze na tym nowym silniku utrzyma sie na podobnym poziomie....

wejdz sobie na stronke...126fan
tam jest duzo tego typu wynalazków..

to silnik jak w zośce? kupa straszna, pamiętam że black panthera miał przedłużony tył żeby to zmieścić, wogóle mocy ma tyle co 1.1 z CC a maniej niutków no i kloc z niego straszny, lepiej sobie odpuść a fotki takich malarów masz tu:

Black Panthera

Beneq

Rafał Maxi

..no i silnik jest bardzo blisko ziemi

i ta odstajaca klapa albo przeluzony tyl, nie bardzo wygladaja

1116 sux

i waży tragicznie duzo ten silnik

Cytat:
2005-12-23 02:25:25, _radosny_ pisze:
W tej chwili malec spala mi srednio ok 9-10l/100km takze mysle ze na tym nowym silniku utrzyma sie na podobnym poziomie....

12 l spokojna jazda-ale wczoraj ustawiłem zapłon i wyczyściłem przerywacz i ustawiłem przerwe nowe kable i zobacze ile teraz bedzie palił, ale 10 l trzeba liczyć zimą. A co do malucha to nie dosyć ze nie wejdzie to bardzo cięzki.

Cytat:
2005-12-23 18:25:12, rosck pisze:
12 l spokojna jazda-ale wczoraj ustawiłem zapłon i wyczyściłem przerywacz i ustawiłem przerwe nowe kable i zobacze ile teraz bedzie palił,

Ło Juzuuu...
Nigdy w zyciu sie tyle pierdzielic...
Jedyny sluszny motor to ten na wtrysku. Z tych wszystkich czynnosci musisz zrobic.. NIC
I dalej upalasz

To juz lepiej krecona 903 wpakowac,mniejsza waga a po paru przerobkach bedzie sie lepiej zbierac niz ten z zastawy i przy okazji mniej pitolenia sie podczas przegladu

to chyab diesel bo tylko tam kabli niemasz

Cytat:
2005-12-23 19:44:00, Zuraw pisze:
Ło Juzuuu... Nigdy w zyciu sie tyle pierdzielic... Jedyny sluszny motor to ten na wtrysku. Z tych wszystkich czynnosci musisz zrobic.. NIC I dalej upalasz

Najchętniej bym wrzucił wtrysk ale co jak ja się na tym za bardzo nie znam a można by z cc 1,1

Dzieki wszystkim za cenne informacje.Okazuje sie ze nie bedzie to tak proste jak myslałem.Ten przedłuzany tył to faktycznie porazka....!!!Pozdrawiam