Kto Mi Przyciemni Szyby ? ZAPŁACE !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jeśli cena bedzie rozsądna a wykonanie fachowe to jestem zainteresowany zleceniem komuś przyciemnienia szyb !!!

Cytat:
2005-12-21 17:06:18, tomazzi pisze:
jeśli cena bedzie rozsądna a wykonanie fachowe to jestem zainteresowany zleceniem komuś przyciemnienia szyb !!!

Zaleznei jaka cene kolega uznaje za Rozsadna . . A nie lepiej zrobic to w zakladzie mi miec na to Atest ?

taxi - po co ci atest na tylnych szybach?

Cytat:
2005-12-21 17:12:01, slawas1 pisze:

... zawsze sie trafi jakis nawiedzony co bedzie chcial atest na tylne szyby. Dwa tygodnie temu sam musialem pokazywac atest podczas kontroli przez straz graniczna...

Cytat:

Wiem ze atest to wymysl biurokratyczny, ale jak dostaniemy mandat to wyjdzie na to samo co za montaz w zakladzie . . to moje podejscie, kazdy zrobi ja zechce

Daj sobie na luz z atestem, dużo kosztuje atestowanie szyb. Moze ktos mi poleci jakas dobra folie, ktora nie zblaknie po pewnym czasie?!

Auto Styl Wrocław - bardzo fachowa robota - nie blakną

WOW 800zł za całość ...kupa szmalu nie stać mnie na takie wydatki :| ale dzieki za linka.

bardzo dobra jakość od kilku lat tam auta odprowadzaliśmy na klejenie całych ( służbowych) są na tyle dobre że jak śmigasz w nocy to jeszcze co nieco widać od środka i to nawet w tych czarnych "jak smoła" (z miejsca kierowcy) a w tych tanich to niekoniecznie

Odstawie do nich moj nowy nabytek ASTRE, bo widze ze cena za astre jest w miare rozsądna !! Nic dziwnego, mniej szyb ;D

... ja w poznaniu przyciemnialem juz dwa auta za, wydaje mi sie, rozsadna kase: renault laguna - 300pln za wszystkie szyby i espace 400pln za wszystkie szyby........... z atestami oczywiscie

Cytat:

bo te atestowane folie sa duzo lepsze -lepiej widac przez nie od srodka

a ja za wszystkie szybki u siebbie dalem 200pln i napoj
i folia w nocy tez pozwala cos zobaczyc a sam "montaz" pierwsza klasa

Znalazlem kiedys Typa na Allegro ktory przyciemnia szyby. Niewiem jak to robi ale cana dos ciekawa - 400zł
Przyciemnianie Szyb

no okay, kolo sobie przyciemni szyby, wszystkie (przód, tył, boki) to czy niedostanie mandatu i nakazu od miśkow zeby zdarł to...? chyba to jest niezgodne z przepisami...?? najpierw ważna jest kwestia formalno-prawna a potem .... no nie?! PozdrO

Ja przyciemnialem w Szybex'ie (w częstochowie) zaplacilem 350zl - 5 szyb; tylna, 2 te trojkatne i 2 boczne tylne, wszystkie byly wyciagane do przyciemnienia, na kazdej pod folia w rogu jest mala nalepka z atestem, i dostalem wkladke do dowodu z rodzajem foli i ze zamontowana folia jest atestowana. Mam folie 50% przepuszczalnosci swiatla.
Zdiecia:
Foto1
Foto2

[ wiadomość edytowana przez: nidecker dnia 2005-12-26 01:51:37 ]

Ja przyciemnialem w Szybexie w Bełchatowie. NIE JEDZCIE NIGDY DO TYCH PARTACZY! Robota do poprawki, dopiero jak sie ich porzadnie opierdzieli, to ladnie zrobia. tak to pod folia pecherzyki i syf, bo "w narozniku, prosze pana, nie da sie szyby wyczyscic". Do tego jedna szybe mi pocieli, bo za mocno nozyk przyciskali przy cieciu folii, plastikowy trojkacik z tylnych drzwi zostal przewiercony na wylot, bo jakiemus idiocie sie wkrety pomylily i na sile (!) wpakowal dluzszy. Cena 300zl za tylne drzwi, bagaznik, tyl - kombi, ale jesli komus zalezy na czasie lub nie lubi/nie potrafi wyklocac sie o swoje, to stanowczo odradzam - tutaj bedzie musial.