Wynajme auto do rajdow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wypożycze do KJSów Fiata 126p z silnikiem 900cm (wtrysk). Samochodem tym wyjeżdziłem Mistrza Polski w Pucharze Polski Automobilklubów i Klubów.

Krótka charakterystyka auta:
- klatka pełna,bardzo rozbudowana
- siedzenia Sparco i BiMarco
- zawieszenie bilstien(nowe)
- silnik 900 seria (spokojnie wytarcza )
- krótka skrzynia (3,4 proste zęby) lub długa (seryjna)
- klapy i szyby z tworzyw sztucznych (takie jak w rallycrossie)
- slick , lato , zima (nowe)
Jesli chcesz posmakowac jazdy pełnymi bokami ta oferta jest dla Ciebie. Cena od 300 zł za KJSa w woj. mazowieckim.

Mozliwy transport auta w dowolne miejsce w Polsce .

Pojezdzawki typu Supersprint 100-150 zł
Dowolne oklejenie samochodu reklamami sponsora
Naprawde warto.

Szczegóły na maila lub kom.

697-128-371

landryn2@tlen.pl

A jakies małe dachy albo jazda pod publike jest wliczona w cene??

Cytat:
2006-01-03 20:58:53, RUFF pisze:
A jakies małe dachy albo jazda pod publike jest wliczona w cene??

Heh , z daszkomi to musielibysmy sie dogadac , ale jazda pod publiczke , jak ogarniasz , to jak najbardziej

Gdzies tu niedawno byly teksty, ze 650tki objezdzaja 900tki... wiec nie wiem czy " silnik 900 seria (spokojnie wytarcza ) "..

Tak z ciekawosci sie spytam - co w przypadku dzwona?
Wysiadam i oddaje kluczyki?

dombrol a ty co teraz bedziesz robił?? jakiś inny furacz czy przerwa w startach??
Cytat:
Gdzies tu niedawno byly teksty, ze 650tki objezdzaja 900tki... wiec nie wiem czy " silnik 900 seria (spokojnie wytarcza ) "..

spoko wodza te silnik jedzie miodzio, miałem okazje to oglądać na 2 rajdach

Bo ja wiem cos tam sie odpycha niewiem jak mój na krótkiej by jechał, (widzialem cie na KAMIONKACH0) Ale w tym sęk wynajmiesz fure komuś np mnie chciałbym sobie powymiatać jeden kjs ale np skrzynia padnie albo cos ze spr technicznych i co wtedy? alebo jakiś dach (niekoniecznie pod publike) Jak to sobie wyobrażasz? bo AC to chyba na to niema..

Cytat:
2006-01-05 17:39:49, RUFF pisze:
Bo ja wiem cos tam sie odpycha niewiem jak mój na krótkiej by jechał, (widzialem cie na KAMIONKACH0) Ale w tym sęk wynajmiesz fure komuś np mnie chciałbym sobie powymiatać jeden kjs ale np skrzynia padnie albo cos ze spr technicznych i co wtedy? alebo jakiś dach (niekoniecznie pod publike) Jak to sobie wyobrażasz? bo AC to chyba na to niema..

Nikt mi AC niestety nie da .
Jesli cos sie zepsuje rozliczamy sie procentowo w zaleznosci od tego ile odcinkow przejedziesz , przejedzxiesz 3 a bylo 10 placisz 30%

Inna sprawa jesli cos padnie ewidentnie z twojej winy , np wypakujesz w plener to placisz jak pwyzej plus zalatwiasz graty jakie padly .

Gdyby wydarzyl sie dach , zalatwiasz lakiernika
Oczywiscie moze znalezc sie ktos kto ci powie sp...alaj , wiec mozna to zalatwic kaucja przed rajdem (wysokosc do dogadania)

Inna sprawa, ze niewynajme, tego samochodu komus kto startuje po raz pierwszy i chce np, jechac Kryterium Kamionki

Wypozyczam te auto na kolezenskich warunkach ,chyba zdajecie sobie sprawe ze to niejest bananowy biznes i niema z tego kokosow
robie to bo kocham ten sport , i fajnie jest ogladac swoj samochod z zewnatrz jak ktos ogarnia.

Cytat:
2006-01-05 16:44:26, bizer_trikolor pisze:
dombrol a ty co teraz bedziesz robił?? jakiś inny furacz czy przerwa w startach?? spoko wodza te silnik jedzie miodzio, miałem okazje to oglądać na 2 rajdach

Walcze o PZM . Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Cytat:
2006-01-05 16:36:22, klr pisze:

Wiesz mozna wsadzic do malca silnik ktory ma 100km , ale co wtedy za radocha ze wszystkich objezdzasz ????

Wydaje mi sie ze zawsze najwazniejsza jest ta "wkładka" pomiedzy fotelem a kierownica.....

Cytat:
2006-01-05 18:21:38, dombrol pisze:
Nikt mi AC niestety nie da . Jesli cos sie zepsuje rozliczamy sie procentowo w zaleznosci od tego ile odcinkow przejedziesz , przejedzxiesz 3 a bylo 10 placisz 30% Inna sprawa jesli cos padnie ewidentnie z twojej winy , np wypakujesz w plener to placisz jak pwyzej plus zalatwiasz graty jakie padly . Gdyby wydarzyl sie dach , zalatwiasz lakiernika Oczywiscie moze znalezc sie ktos kto ci powie sp...alaj , wiec mozna to zalatwic kaucja przed rajdem (wysokosc do dogadania) Inna sprawa, ze niewynajme, tego samochodu komus kto startuje po raz pierwszy i chce np, jechac Kryterium Kamionki Wypozyczam te auto na kolezenskich warunkach ,chyba zdajecie sobie sprawe ze to niejest bananowy biznes i niema z tego kokosow robie to bo kocham ten sport , i fajnie jest ogladac swoj samochod z zewnatrz jak ktos ogarnia.

Nawet profesionalistom zdarza się wyjazd w plener, awaria itp i nie koniecznie jest to ich wina. Do KJSów raczej rzadko kto się zdecyduje wypożyczyć. Opłacało by się na cały sezon wypożyczyć. Poza tym ktoś kto startuje częściej nie wynajmie sobie swapa za 300 na kjs, bo przy 10 startach w sezonie (dla przykładu) powoli mozna myśleć o zrobieniu swojego auta. Pomysł masz ok ale wątpię żeby się przyjął

Cytat:
2006-01-05 18:23:50, dombrol pisze:
Walcze o PZM . Zobaczymy co z tego wyjdzie...

widze ze pniesz sie w góre
powodzonka, oby to doszło do skutku

miałem okazje sie tą furka przejechac i naprawde warto zpierdala przeokrotnie polecam !!!!!!

Cytat:
2006-01-05 18:28:37, owz pisze:
Nawet profesionalistom zdarza się wyjazd w plener, awaria itp i nie koniecznie jest to ich wina. Do KJSów raczej rzadko kto się zdecyduje wypożyczyć. Opłacało by się na cały sezon wypożyczyć. Poza tym ktoś kto startuje częściej nie wynajmie sobie swapa za 300 na kjs, bo przy 10 startach w sezonie (dla przykładu) powoli mozna myśleć o zrobieniu swojego auta. Pomysł masz ok ale wątpię żeby się przyjął

Wiadomo , taki sport .
Ale nawet jesli masz swoje auto musisz sie liczyc z konsekwencjami takiej "wycieczki" , musisz wydac jakies pieniadze jesli sie cos popsuje .

Oczywiscie pomijam tu jakies przycierki , pogiete blotniki itd, to raczej kosmetyka i za to nikogo nie bede scigal....w koncy to auto rajdowe ,a w rajdach jedziesz po czas.

Zalezy mi bardziej na ludziach ktorzy bardzo by chcieli wystartowac w kjsie a za bardzo nie maja kasy zeby zrobic samochod , zawsze latwiej bedzie im uzbierac 300 zł niz na caly samochod.

No nic , zobaczymy , w sobote startuje pierwszy chetny .
Pozdrawiam

To zdaj relacje jak mu poszło jakie straty jakie miejsce i jaki zysk

Jeżeli mowa o tym kjscie w niedziele od jedna załoga z Wołomina też tam będzie, sraczkowatym maluchem z naklejkami bilstein