| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Buczek21 F&F Sympatyk Niska Suka zabrze | 2005-12-24 20:29:42 Tutaj masz stronke KLIK
Panowie smigaja 127 w KJS-ach..itd... A tutaj forum dotyczace 127-128 Forum A dziale kupno sprzedaz sa oferty sprzedazy
Zaleznie czego szukasz czy mk1..czy mk2..czy ostatniej wersji... Ceny za max zróznicowane...od paru stówek...do 2-3 tys za pełnego klasyka....
Ja swoja maszyne wychaczyłem za 900zł...-fotki w profilu....75 tys przejechane od nowosci...I blacha w stanie idealnym
Za te same 900zł-była oferta mk1..całę zjedzone w stanie agonalnym... Tak ze trzeba szukac!!!
Tak...całosc pasuje z 125.... Bez problemu do dostanie ja graty z ferrodo..brembo.itd
Z tym jest róznie.... Ja np:dorwałem fajny zawias z starej ibizy-pasuje idealnie Obnizony+usztywniony...
Poprostu trzeba kombinowac..
Róznie...najgorzej jest z dostanie czesci blacharskich....reszta jest do dopasowania z innych modeli fiata z tamtych lat.... |
yapko F&F MEMBER Fiat 128 Tarnow/Krakow | 2005-12-24 22:56:26 Ale chcesz miec klasyka czy cokolwiek tej wielkosci?? Bo za pieniadze ktore na pewno musisz wsadzic w remont budy 127 masz bude CC i jeszcze zostanie.
|