MotoNews.pl

---Czy i Jaka INSTALKA GAZOWA do BMW E36 318 320---

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam rozglądam się właśnie za beemką 318 lub320 99/00.
Doradźcie Panowie czy warto i jaką instalację proponujecie do tego wozu. Pytam bo jak wspomniałem jestem w trakcie poszukiwań. Lecz obiło mi się o uszy że BMW nie jest tak łatwo przerobić. Czy jest w tym coś prawdy????? A może dać sobie spokuj i kupić Diesla????lecz przy dzisiejszych cenach ropy
Pozdrawiam

witam generalnie bmw bedzie dobrze sprawowalo sie tylko na sekwencji 2 generacjia odpada bo bejce zle znosza gaz polecalbym sekwencjie firm kme-diego w granicach 4000zlotych z montazemlecz warto sie zastanowic czy przy dzisiejszych cenach gazu ibp przerobka ma sens

Witam.
te różnice cenowe są mniejsze zawsze w okresie zimowym. natomiast od wiosny są dużo wieksze. jesli chcesz przerobić na gaz autko to najlepiej teraz bo koszt zabudowy instalacji jest najmniejszy a latem najwiekszy. roznice moga siegać 500 zl.

Cytat:
2005-12-28 10:07:11, prezes11 pisze:
witam generalnie bmw bedzie dobrze sprawowalo sie tylko na sekwencji 2 generacjia odpada bo bejce zle znosza gaz polecalbym sekwencjie firm kme-diego w granicach 4000zlotych z montazemlecz warto sie zastanowic czy przy dzisiejszych cenach gazu ibp przerobka ma sens

Witaj CROMA pytanie iile u ciebie kosztowałoby mnie zainstalowanie instalacji. Zakładałeś już w beemce instalacje?Powiedz szczerze Warto kupować BMW pod przeróbkę na gaz? Pozdrawiam

Witam.
BMW jest znakomitym materiałem na przeróbkę.
tańsza jest 118 bo 4 cylindry bo 320 6 cylindrów ale dla sąsiada i forumowicza możemy się dogadać co do ceny.
napisz maila lub zadzwoń to pogadamy o cenie instalki. dodatkowo będziesz miał w cenie programowanie tej instalki na hamowni podwoziowej a więc także wydruki mocy i momentu obrotowego na gazie i benzynie.

pozdr. a.cebula eko-car

ps. wszyskie namiary na stronie www.eko-car.com