| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
merc190e mrowino | 2005-12-25 21:51:10 Witam mam powazny problem z moim autem załozona instalacja sprawowala sie idealnie w tym aucie az w koncu zaczeły sie problemy (strzelanie) trudno wyeliminowac to zjawisko dlatego ze zadne zmiany tzn reg zapłonu czy połozenia przepustnicy nie daje zadnego efektu niespodziewanie nastepuje wystrzał i znowu wszystkie weze wylatuja a jeszcze trudno silnik wkrecic na obroty dusi sie i zachwuje sie jakby działał na 2-3 cylindry po zgaszeniu silnika i ponownym odpaleniu jezeli sie wogóle uda to chodzi jak szwajcarski zegarek jednak po chwili czesto zaczyna przerywac i nawet delikatne dotkniecie pedału gazy powoduje wystrzał i tak w koło dla mnie to jest czwarty dzien spedzony w garazu i próby do upadłego (az mi sie siedzenie przetarło od wsiadania i wysiadania)ludzie pomocy mieliscie takie cyrki to nie fiat ani daewoo bez obrazy to przykład pomocy czekam od tej chwili z niecierpliwoscia nawet chetniej na maila bym prosil dygrosz@op.pl pozdrowiam i dziekuje |