Pytanko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie, pod pokretlem reg. swiatel sa trzy zaslepki, do czego moga one sluzyc, oraz przy drazku zmiany biegow sa dwie sztuki, ksztal prostokatu?????

Cytat:
2006-02-25 11:02:19, Mart78 pisze:
Mam pytanie, pod pokretlem reg. swiatel sa trzy zaslepki, do czego moga one sluzyc, oraz przy drazku zmiany biegow sa dwie sztuki, ksztal prostokatu?????

W jakim aucie?
To co masz przy drążku zmiany biegów to prawdopodobnie zaślepki na przyciski podgrzewania foteli, przynajmniej u mnie, w corolli po to są.

Cytat:
2006-02-25 12:10:28, Pigletto pisze:
W jakim aucie?

Własnie

Carina E w dieslu Panowie

obok regulacji swiatel mam lampke od alarmu. Wydaje mi sie ze w bogatszych wersjach znajduje sie tam tez wlaczik do halogenow a reszta ... nie wiem . A kolo lewarka zmiany biegow mam trzy zaslepki

Cytat:
2006-02-25 16:58:30, CzapCzap pisze:
obok regulacji swiatel mam lampke od alarmu. Wydaje mi sie ze w bogatszych wersjach znajduje sie tam tez wlaczik do halogenow a reszta ... nie wiem . A kolo lewarka zmiany biegow mam trzy zaslepki

to tak jak ja
kiedys z kafim dochodzilismy do czego one moga byc wykorzystane
(trzeba poszukac) ale z tego co pamietam to te przy lewarku to do grzania dupska

Tu jest temat w ktorym kiedys gadalismy o wyposazeniu GLI XLI

Jeden z wazniejszych cytatow
Cytat:
Rsuhy
Chodzi o przełączniki z lewej stronki pod nawiewem
-Reg. świateł
-Halogeny przód
-Spryskiwacz reflektorów
potem jest występek w desce i jedno wolne miejsce i nie wiemy do czego????

Perzan a na konsoli za lewarkiem zmiany biegów to wyczytałem dzisiaj że tam są przełączniki do automaty (Smow,O/D i jeszcze jeden ale nie pamiętam nazwy!

Carina E 2.0D z 1996r. przyprowadzona z Belgii