[z cyklu chwale sie] kupilem kanciaka :}

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
swiezy zakup schowany do garazu....teraz bedzie przerabiany na rajdowke...pierwsze...to trzeba wypruć środek i wymalować na biało.
oto pierwsze fotki na szybko

niepsuj klasyka...
gratulacje zadbana fura...

gratulacje !!! widziałem go gdzieś na mieście ostatnio albo mi sie wydaje

Jarek się pozbył klasyka ?????
Przyznaj się jak go do tego zmusiłeś ????
A ja chciałem te lusterka......
Pozdro. P.

ano, nie mial czasu zeby nim jezdzic ani miejsca zeby go trzymac wiec ja sie nim zaoopiekuje

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2006-04-30 23:27:43 ]

Ehehe jużto widzę jak Ty się nim zaopiekujesz....
Może go trochę nie poznać jak po niego wróci.... no chyba że nie wróci.... ale spoko , jak masz może inne fotki , np. wnętrze , lub komora silnika , to możesz zarzucić .. bo nawet niźle mu to wyszło....
A tak na serio , to prawda co piszesz w tytule , czy se jaja robisz ??

ja jestem jak najbardziej za rajdówkami, ale w tym przypadku mówimy nie!!! zostaw go takim jaki m jest bo jest piekny. a ile Cie te cudo kosztowało??

ta bo zalozyciel tego klubu by zepsul takie autko.... pomyslcie

ładny kolor

wyrywaj, wycinaj i krzesaj iskry, ale pewnie to ściema jest...

a ktory to rocznik jest??

No naprawde jest ładny!!! Mam nadzieje ze zostani taki jak jest, kolor jest zajeb... GRATULACJE swietnej fury!!

No naprawde jest ładny!!! Mam nadzieje ze zostani taki jak jest, kolor jest zajeb... GRATULACJE swietnej fury!!

fiat jak fiat... pruc go i na rajdowke i upalac az buda bedzie stekac... jakos nie rozumiem tych sentymentow.... Samochod to samochod niezaleznie jaki.. prawie kazdy nadaje sie do upalania wiec rrznac go trzeba...

piękny samochod

hehe koniu nie sciemnia, juz nawet dohc-a kupil{tego co podpiera sciane na foto} i bedzie swapowal

Cytat:
2006-05-01 17:57:26, Bart128 pisze:
hehe koniu nie sciemnia, juz nawet dohc-a kupil{tego co podpiera sciane na foto} i bedzie swapowal

kolejny skrzywdzony kant.....

koniu nie bedziesz mogł montowac kubełkooof bo jak przełożysz magiczne drewniane kulki :]

dawaj go na rajdówke niema co sie pieśćić

No nareszcie, kolejny kant rajdowka bedzie